e-208-gt

Fa 25 anys, PEUGEOT va presentar el 106 Premium, el model més petit de la gamma de l’època, però amb l’equipament propi d’una berlina de luxe, amb elements que no estaven ni tan sols disponibles en models de categoria superior.

Avui, el nou PEUGEOT e-208 GT és la nova punta de llança de la Sèrie 2 gràcies al seu motor 100% elèctric, el més potent de la gamma, però, també, a una dotació tecnològica que el situa en el lloc més alt no només de la gamma 208 sinó, fins i tot, del segment en el qual competeix.

Disposar d’un equipament d’alta gamma no depèn ja de la mida del vehicle, com succeïa fa uns anys, de manera que tots podem gaudir avui dels millors continguts tecnològics i del més alt nivell de confort també en els cotxes més compactes de la gamma PEUGEOT. El nou 208, per la seva banda, s’enorgulleix de l’equipament GT, el més complet de la gamma i exclusiu per a la versió dotada de propulsió 100% elèctrica, el que confirma la importància d’aquesta tecnologia en l’àmbit del plaer de conducció. No és casual que la sigla GT (Gran Turisme) hagi designat sempre a les versions de majors prestacions i més equipades de la marca del León com és el cas, en l’actualitat, del nou e-208.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.