Audi reinventa el seu Audi A1 Sportback en forma de compacte crossover. El nou Audi A1 Citycarver va molt més enllà de ser un simple kit de carrosseria d’estil SUV i incorpora modificacions importants que li permeten desenvolupar-se àgilment en qualsevol situació, tant a l’asfalt com lluny d’ell.

Un dels canvis principals que li atorguen les seves qualitats offroad són els quatre centímetres addicionals de distància al terra que aconsegueix gràcies a una nova suspensió i la major grandària de les llantes, el diàmetre oscil·la entre les 16 i les 18 polzades.

La seva constitució també és considerablement més robusta i incorpora proteccions en defenses, motllures de plàstic negre en els passos de roda, proteccions de color acer inoxidable en els baixos i estreps laterals específics.

Aquest crossover compacte inclou sistemes d’assistència a la conducció propis d’un segment superior:

  • Control de creuer adaptatiu
  • Park assist
  • Sistema Audi pre sense front amb detecció de vianants i ciclistes
  • Alerta de manteniment de carril

La suspensió és harmoniosa i precisa, i pot optimitzar encara més amb el paquet opcional Dynamic, que inclou discos de fre amb pinces esportives en color vermell, el sistema de conducció dinàmica Audi Drive Select, una suspensió amb amortidors regulables i unes llantes de 18 polzades .

L’Audi A1 Citycarver ofereix un ampli habitacle i un maleter de 335 litres. El seu equipament digital inclou l’Audi virtual cockpit i el MMI Navegació Plus com a topall de gamma, amb funcions com la navegació amb Google Earth, informació en línia de trànsit i estacionament, Wi-Fi i un sistema d’àudio Bang & Olufsen 3D Premium Sound amb 560 watts de potència.

Audi encara no ha confirmat els motors que oferirà l’Audi A1 Citycarver, però és probable que equipi els mateixos que l’Audi A1 Sportback, que parteix d’un motor de 95 CV i arriba fins als 200 CV.

El llançament del nou Audi A1 Citycarver és imminent. El termini de comandes s’obrirà aquest mateix mes de setembre, i el cotxe arribarà als concessionaris durant la tardor. No obstant això, el seu preu encara no ha estat anunciat.

Per al llançament, Audi ha preparat la versió Edition One, una edició especial molt equipada que pots veure en les fotografies que acompanyen aquest article i que es caracteritza per la seva carrosseria en color en gris Arrow o taronja Premi, amb llandes de 18 polzades, múltiples embellidors, grups òptics darreres enfosquits i un equipament interior que es basa en la versió S line.

Si vols saber més, contacta amb el concessionari Audi a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.