Fa tot just uns dies, en el marc de la Sala de l’Automòbil de Los Angeles, la firma alemanya va presentar l’esperat Audi RS Q8. Un SUV amb unes prestacions de superesportiu que se suma a la gamma dels excepcionals Audi RS.

Aquestes són les principals característiques que converteixen el RS Q8 en una de les apostes més fortes de la marca alemanya.

 

Prestacions de l’Audi RS Q8

 

Per començar, l’Audi RS Q8 disposa d’una potència de 600 CV, amb 800 Nm de parell. És capaç de passar de 0 a 100 km / h en 3,8 segons i de 0 a 200 km / h en tot just 14 segons. Això ho aconsegueix gràcies a un fabulós motor V8 4.0 litres biturbo, dotat amb tecnologia Mild Hybrid (MHEV) gràcies al sistema elèctric a 48 volts.

Entre els avantatges d’aquest sistema està la d’aprofitar i acumular en bateries de ions de liti un total de 12 kW durant les acceleracions i les frenades. El motor, a més, té un sistema de desactivació de cilindres COD (cylinder on demand). Amb aquesta tecnologia, aconsegueix reduir el consum a raó de 0,8 l / 100 km. Pel que fa a la velocitat màxima, depèn de la versió. Així, si es tria el paquet Dynamic més la seva velocitat límit arriba als 305 km / h.

Motor i tecnología a disposició d’un xassís apassionant

 

A causa de la grandària, al pes i a les velocitats que aconsegueix, el RS Q8 disposa de sèrie d’un sistema opcional d’estabilització activa electromecànica. D’aquesta manera, el vehicle aconsegueix un millor pas per les corbes. Sense oblidar la contribució que també suposa comptar amb direcció a les quatre rodes. Pel que fa a l’adaptació de la conducció, el vehicle es val d’una tracció integral permanent quattro i d’una caixa de canvis tiptronic amb vuit velocitats. Finalment, el diferencial del darrere i la suspensió pneumàtica adaptativa optimitzen el seu dinamisme i la seva altura.

Menció a part mereixen els modes de conducció. L’Audi RS Q8 preveu un total de vuit: confort, acte, dynamic, efficiency, allroad, offroad i dues maneres RS que es poden configurar de forma particular.

Una altra dada cridanera són les llandes de 22 polzades, les més grans emprades fins a la data en un model de la marca alemanya. Porten discos de 420 i de 370 mm respectivament, segons si estan en l’eix davanter o en l’eix posterior, i hi ha l’opció d’incloure frens ceràmics.

Recorda que el taller oficial Motorsol Audi del C / Capità Arenas nº 68, a Barcelona, és un dels pocs centres a nivell estatal especialitzat en la gamma Audi S i Audi RS. Aquest centre és exclusiu de mecànica i recanvis i compta amb una plantilla de tècnics especialitzats, formats mitjançant cursos específics per la marca a Alemanya, que ofereixen una atenció adequada a les necessitats de cada model i client.

Si vols saber més sobre el nou Audi RS Q8, visita els nostres concessionaris oficials Audi.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.