La tecnologia, i concretament Internet, a més de permetre’ns la contractació en línia d’assegurança de cotxes barats i personalitzats en les mateixes pàgines de les diferents asseguradores, ha fet sorgir un nou tipus de funcionalitat per ajudar-los a l’hora de comprar un cotxe: els comparadors d’assegurances de cotxe.

Com en qualsevol sector, no és or tot el que lluu, de manera que és millor és informar-se bé de quin és un veritable comparador d’assegurances de cotxe més fiable i quina no.

Quins són els comparadors més utilitzats?

RACE té una versió en línia del seu comparador d’assegurances, que introduint una sèrie de variables – gamma de cotxe, antiguitat del vehicle, tipus d’assegurança que volem – ens indica quina és la millor opció d’assegurança per a nosaltres.

Però, sens dubte, si hem de parlar del millor comparador d’assegurances – tant de vehicles com d’altres tipologies -, a Espanya, ens hem de decantar per Rastreator.

Es tracta del comparador d’assegurances que abans s’identifica, gràcies a la divertida publicitat en la qual ens trobem amb un gos que té el suficient «olfacte» com per trobar l’assegurança que més ens convé.
A més, es tracta d’un comparador que fa contínues investigacions per trobar l’assegurança més adequada per segment de client (joves, vehicles d’alta gamma i així un llarg etcètera).

Una altra opció interessant en comparadors en línia d’assegurances és Acierto, ja que realitza la comparació fins amb 34 asseguradores.

A més, és un comparador que no només és per calcular l’assegurança de cotxe, sinó que també podem trobar un motor per fer comparatives en assegurances de salut, de vida, d’habitatge i de motocicleta.

Dins dels comparadors d’assegurances per a cotxes la competència és enorme, pel fet que aporten un servei d’alt valor afegit.

Com utilitzen les nostres dades els comparadors?

En qüestió de minuts, i omplint en alguns casos un sol formulari, el comparador és capaç de mostrar-nos l’opció més barata per a les nostres necessitats com automobilista i les del nostre vehicle.

Quant a la destinació que tenen les nostres dades, al principi totes les empreses que estan darrere dels comparadors d’assegurances de cotxe segueixen la Llei Orgànica de Protecció de Dades.

Per això, les nostres dades han de ser gestionats d’una manera personal, de manera que ens han de demanar permís per a l’ús i la incorporació a una base de dades, que moltes vegades té com a objecte enviar informació comercial al nostre correu electrònic i / o postal.

El que està terminantment prohibit, si no és amb el consentiment del propietari de les dades, és que es venguin a tercers per a qualsevol tipus d’ús. Però això sí, el negoci de la tramesa d’informació comercial hi és.
Una altra manera de guanyar diners és directament derivant tràfic d’internet a les asseguradores. Les companyies d’assegurances poden identificar quin comparador li ha manat el trànsit que aterra al seu web. Si ens acabem registrant i comprant l’assegurança, el comparador s’emportarà una bona comissió.
Al final és com un corredor d’assegurances físic, però traslladat al món online.

Si estàs pensant a contractar una assegurança de cotxe, pots optar per anar a una asseguradora física o buscar tu mateix quines asseguradores et convenen més a través de cerques a Google. Utilitzar un comparador és molt més fàcil i ràpid que aquestes dues opcions esmentades. Un comparador t’estalviarà tot el temps de recerca i comparació de resultats, només a canvi de les teves dades.

Actualment pots estar tranquil ja que la teva informació personal està protegida per la llei. No obstant això, la nostra recomanació és clara: revisa bé totes les clàusules per saber què faran amb la teva informació, i no dubtis a donar-te de baixa o exercir els teus drets si només vols obtenir un pressupost i estalviar-te molt spam a la teva safata d’entrada.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.