• Citroën revela el Nou C4 Cactus, la seva nova berlina compacta. Una profunda transformació per al C4 Cactus que adopta els codis del segment en termes de tecnologia i motoritzacions, diferenciant-se per la seva personalitat única i el seu confort.
  • El disseny del Nou C4 Cactus conserva la seva audàcia i la seva modernitat, amb una major elegància. A bord, es distingeix pel seu confort, que submergeix els passatgers com en una mena de càpsula.
  • Beneficiant-se del programa Citroën Advanced Comfort®, el Nou C4 Cactus estrena a Europa la suspensió amb Amortidors Progressius Hidráulics TM (Progressive Hydraulic CushionsTM – PHC), i presenta en primícia mundial els seients Advanced Comfort.
  • Amb una personalitat única, el Nou C4 Cactus és “LA” berlina ultraconfortable que revolucionarà el mercat en el primer trimestre de 2018.
    El Nou C4 Cactus es produeix a Espanya, al Centre de Madrid, en exclusiva per a tot el món.

Després del llançament del C3 en 2016, i l’ofensiva SUV en 2017 amb el C3 Aircross i el C5 Aircross, Citroën avança un pas més en el desplegament de la seva ofensiva de producte i continua sorprenent en presentar la seva nova berlina compacta: el Nou C4 Cactus. Aquest model suposa una alenada d’aire fresc en el segment de les berlines associant la personalitat única del C4 Cactus amb el confort de referència del C4. Incorpora els equipaments habituals del segment amb 12 tecnologies d’ajuda a la conducció, 3 tecnologies de connectivitat, motoritzacions que arriben fins als 130 CV i un estil més elegant.

Amb el seu disseny modern i distintiu, el Nou C4 Cactus proposa una experiència inèdita de benestar a bord. Per a això, Citroën ha recorregut a la seva herència tecnològica associada a la suspensió hidràulica. Una tecnologia reinterpretada per fer-la accessible al major nombre de persones. El Nou C4 Cactus estrena a Europa la suspensió amb Amortidors Progressius Hidràulics ™ (Progressive Hydraulic cushions ™ – PHC) i els seients Advanced Comfort en primícia mundial, garantia d’un confort inèdit dels seients i de rodament.

El Nou C4 Cactus, produït a Espanya, al Centre de Madrid, en exclusiva per a tot el món, és una alenada d’aire fresc i d’originalitat en el segment de les berlines compactes.

C4 Cactus

William CROZES @ PLANIMONTEUR

 

UNA BERLINA AMB UNA PERSONALITAT ÚNICA: UN DISSENY ATREVIT

El Nou C4 Cactus mostra la seva diferència de forma natural amb un nou frontal ample i expressiu, flancs redissenyats i una posterior generosa i llisa, integrant noves llums amb efecte LED 3D. Revoluciona amb frescor els estrictes codis del segment de les berlines compactes pel seu equilibri i els seus grans volums, i proposa una silueta pura. La seva gran distància entre eixos de 2,60 m proporciona uns voladissos curts que li garanteixen unes dimensions compactes per seguir sent àgil i manejable, però oferint al mateix temps l’habitabilitat esperada en aquest segment. Destaquen els elements gràfics típics de l’univers Citroën que subratllen la seva carrosseria fluida, com els Airbump® situats a la part baixa de les portes, la cintura de vidre contínua i el seu sostre flotant, el frontal en dos nivells o l’ampla signatura lluminosa amb efecte LED 3D a la part del darrere. Permet 31 combinacions de personalització a l’exterior, amb 9 colors de carrosseria i 4 Packs Color formats per tocs puntuals de color, perquè les persones puguin crear un vehicle a la seva imatge. A l’interior, l’habitacle funcional i depurat, inspira serenitat a primera vista. S’ofereixen 5 ambients interiors acollidors i distintius, que aporten lluminositat, suavitat i refinament.

 

BERLINA ULTRACONFORTABLE: UNA NOVA DIMENSIÓ ACCESSIBLE A TOTS I TOTES

Amb el Nou C4 Cactus el confort automobilístic entra en una nova dimensió. Aprofitant tots els components del programa Citroën Advanced Comfort®, el Nou C4 Cactus inaugura a Europa avenços tecnològics al servei d’un confort modern i global. Ofereix així un confort de rodament fora del comú, gràcies a la introducció, en primícia europea, de la suspensió amb Amortidors Progressius Hidràulics ™ (Progressive Hydraulic cushions ™ – PHC), filtrant les irregularitats de la calçada i donant la impressió de viatjar a bord d’una autèntica catifa voladora. També disposa, en primícia mundial, dels nous seients Advanced Comfort, que ofereixen un confort d’acollida i postural de primera classe. El Nou C4 Cactus també evoluciona pel que fa a aïllament acústic i equipament per a l’ús diari. Permet viatjar als seus pasajer @ s amb facilitat i tranquil·litat gràcies als seus 12 ajudes a la conducció, i als seus 3 tecnologies de connectivitat. Els seus motoritzacions potents i eficients també contribueixen al plaer de conducció i a la serenitat que se senten al volant del Nou C4 Cactus.

“L’objectiu de Citroën és ser la marca de referència en quant a confort. I com marca generalista, acostar aquest confort inèdit al major nombre de persones. Amb la Nova Berlina C4 Cactus i la introducció de la suspensió amb Amortidors Progressius Hidràulics ™, oferim una berlina compacta original i molt actual”. Linda Jackson, directora general de Citroën.

 

UNA BERLINA AMB UNA PERSONALITAT ÚNICA: UN DISSENY ATREVIT I UNA SILUETA ​​PURA I ELEGANT

CANVI D’ESTIL: PUJADA DE GAMMA SENSE PERDRE L’ESPERIT

El Nou C4 Cactus conserva l’essència del C4 Cactus amb la seva personalitat única i la seva originalitat a través del seu equilibri global i les seves formes generoses. Però canvia de cara per adaptar-se als codis de les berlines compactes reforçant d’aquesta manera el seu aspecte estatutari i depurat. Incorpora un nou frontal eixamplat integrant noves llums diürnes de LED com a continuació dels chevrones, estirats a tot l’ample del vehicle, projectors estrets i subratllats per insercions negre brillant, i un para-xocs en el color de la carrosseria amb deflectors laterals per augmentar el dinamisme. Al darrere, la porta del color de la carrosseria destaca per les noves llums del darrere amb efecte LED 3D, que eixamplen el vehicle fent-lo al mateix temps més modern. Els deflectors laterals acaben d’assentar el dinamisme del vehicle. En els laterals, el Nou C4 Cactus veu com el disseny de les seves Airbump® es transforma, es fan més fins i es desplacen cap avall per adaptar a l’estil berlina garantint al mateix temps una protecció permanent de la carrosseria. El resultat és una berlina molt fresca i diferent, simultàniament moderna i elegant, capaç de seduir a tots i totes.

COMPACTE I HABITABLE

Amb uns volums generosos, un capó horitzontal inspirant robustesa i protecció, i una cintura de la carrosseria horitzontal que li aporten una silueta de berlina, el Nou C4 Cactus està ben posicionat sobre les seves rodes situades a les cantonades del vehicle. Amb una arquitectura optimitzada procedent de la PF1 del Grup PSA, el Nou C4 Cactus reposa sobre una batalla llarga de 2,60 m, un valor que se situa al centre del segment de les berlines compactes, garantia d’habitabilitat generosa per totes i tots els passatgers. Compta amb uns voladissos reduïts per garantir agilitat i manejabilitat en medi urbà. Així, amb les seves dimensions exteriors contingudes (longitud 4,17 m, amplada 1,71 m), el Nou C4 Cactus torna a les fonts de les berlines compactes, amb habitabilitat i polivalència tant en entorns urbans, com ruters.

William CROZES @ PLANIMONTEUR

Vine a descobrir-lo al nostre concessionari Citröen a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *