aventura camper citroen spacetourer

  • Dissenyat amb la polivalència com a element clau, el Citroën SpaceTourer és un vehicle pensat per a una vida sense límits, que s’adapta a la perfecció a un ús professional de dilluns a divendres i és un company ideal per a l’oci els caps de setmana, festius i vacances. Aquesta barreja de treball i plaer arriba a noves cotes amb el llançament de les seves noves versions Camper, en col·laboració amb l’empresa especialitzada Tinkervan.
  • En línia amb la seva filosofia “Inspired by You”, Citroën respon amb el SpaceTourer camperitzat a les expectatives de les persones en un mercat que s’estima que el 2018 tindrà un creixement del 30% *.
  • Gaudir de la natura i de l’aire lliure amb el Citroën SpaceTourer es fa encara més desitjable amb el complet equipament de les seves versions Camper, amb taula per a ús interior i exterior, seients davanters giratoris, llits amb matalàs viscoelàstic i una dutxa elèctrica de 12 litres .
  • La versió Màster, en talla M, pot disposar d’un espectacular sostre elevable que pot acollir dos llits de 1,30 m d’ample, que se sumen a les de l’habitacle i permeten dormir prop de les estrelles.
  • El Citroën SpaceTourer ofereix un disseny atractiu i un interior en què es gaudeix de cada desplaçament, gràcies al seu equipament innovador amb ajudes a la conducció úniques al segment i el seu confort d’alt nivell.
  • El SpaceTourer camperizado també estarà disponible en versió 4×4 Dangel a partir de gener de 2019.
  • La gamma Citroën SpaceTourer, superequipada, des 23.590 €. A més, a l’octubre, els que lliurin un cotxe de més de 10 anys en comprar el seu nou Citroën SpaceTourer, obtindran un ECOBONUS de fins a 2.600 €.
  • Citroën SpaceTourer Talla M BlueHDi 120 S & S by Tinkervan, superequipat, des 38.990 €.

 

El Citroën SpaceTourer fa honor a la seva definició de polivalent amb una modularitat rècord i unes prestacions que el converteixen en un objecte camaleònic, capaç d’adaptar-se a les necessitats de les persones, per molt diverses que siguin, tant en el dia a dia com en el temps d’oci. Amb les seves diferents longituds (des dels 4,60m de la Talla XS als 5,30m de la Talla XL), versions (Business, Feel, Shine, Business Lounge i sèrie especial Rip Curl) i les seves possibilitats de disseny interior, amb fins 9 places, aporta una nova resposta per a una vida sense límits. Amb el llançament de les seves versions Camper, aquesta polivalència arriba encara més lluny i la signatura “Inspired by You” es fa realitat més que mai, donant resposta a les expectatives d’un mercat que s’estima que creixerà un 30% el 2018.

Gaudir de la natura i de l’aire lliure es fa encara més desitjable amb l’ampli equipament del SpaceTourer en les seves versions Camper que, a més, a partir de gener, estaran disponibles en versió 4×4 Dangel.

El SpaceTourer by Tinkervan, ja des de la versió Junior, que es comercialitza en les talles M i XL, permet descansar d’una manera confortable en oferir dos llits, un per a nens de 1,58 m x 1,20 m i una altre per a adults, d’1,58 m x 1,95 m. Se situen sobre el maleter i els seients de la tercera i la segona fila. Gràcies a la modularitat d’aquest model, es poden muntar o desmuntar en menys de 5 minuts. La comoditat i la seguretat estan assegurades gràcies als matalassos d’escuma viscoelàstica d’alta densitat i als mobles laterals ignífugs, que aprofiten els punts d’ancoratge del vehicle per a una subjecció total.

Per poder menjar o gaudir d’un joc de taula o d’una bona conversa compta amb una taula plegable, per al seu ús a l’interior o l’exterior, i amb seients davanters giratoris. A més, incorpora una dutxa elèctrica de 12v amb 12 litres de capacitat.

L’acabat Màster permet gaudir de l’experiència durant tot l’any, al incorporar una calefacció auxiliar de gasoil Webasto amb programador i kit d’altura, a més d’un inverter Waeco PP 602 de 550 W.

El Citroën SpaceTourer by Tinkervan Màster amb sostre elevable és el límit de la gamma. Compatible amb la Talla M, permet disposar d’un llit suplementari de 2 m x 1,30 m amb vistes a les estrelles, somier d’alumini i discos flexibles ergonòmics, a més de destacar pel seu ús senzill i la seva seguretat, gràcies al seu sistema d’obertura pneumàtica i el seu pany en papallona. Com un autèntic dormitori per a les quatre estacions, compta amb dues finestres amb mosquitera, una finestra d’hivern i una llum articulada led.

Al costat d’aquest complet equipament, el Citroën SpaceTourer Camper ofereix una àmplia gamma d’accessoris, entre els quals destaquen la nevera de 31 litres Compressor, una presa exterior de 220 v, 1 portabicicletes de porta, la xarxa protectora per a nens i el llit infantil a cabina.

Tot això tenint en compte que, un cop acabada l’aventura, ja de tornada a la ciutat, no cal témer els estacionaments subterranis. La seva altura de 1,90 m (1,98m amb sostre elevable) està pensada per baixar la rampa amb total tranquil·litat i aparcar fàcilment.

 

Més sobre el Citroën SpaceTourer

El Citroën SpaceTourer ofereix fins a 9 places i un maleter amb una capacitat que pot arribar fins als 2.932 litres (en configuració de 5 places).

La comoditat i la practicitat donen la benvinguda a totes les persones que pugen a bord. El Citroën SpaceTourer ofereix un accés senzill a l’interior, gràcies a les portes laterals lliscants elèctriques obertura mans lliures, exclusives en el seu segment. Una vocació pràctica que també es pot veure en una vidre de porta obrible, que permet carregar còmodament al maleter.

El programa Citroën Advanced Comfort ha guiat el desenvolupament del SpaceTourer, el que permet que a l’interior regni una sensació de “calma” i “serenitat”. A això contribueix també un tractament acústic específic. A més, s’han disminuït els sorolls i les vibracions gràcies a l’ús d’absorbents a nivell de la carrosseria i al voltant de tot l’habitacle (sostre, portes, quadre de comandament, sòl …) i d’un vidre laminat més gruixut (+ 0,70 mm).

Una àmplia gamma de tecnologies útils està al servei de la persona que es posa al volant, per fer molt més fàcil la conducció. Disposa de Cambra de Vision 180 ° (Top Rear Vision), pot comprovar dades essencials sense apartar la vista del que succeeix a la carretera, gràcies a l’Head Up Display en color (exclusiu en el segment), mentre que el reconeixement de senyals amb indicació de la velocitat màxima permet adaptar en pocs segons la velocitat del SpaceTourer a la preconitzada a la via. Arribar a qualsevol destí pel camí més ràpid es converteix en alguna cosa sempre possible gràcies a Citroën Connect Nav, un sistema de navegació connectat amb reconeixement vocal que, a més, informa sobre la situació del trànsit en temps real.

El Citroën SpaceTourer té cura de les persones que viatgen a bord amb equipaments i ajudes a la conducció úniques en el segment, com el sistema Active Safety Brake, que activa automàticament la frenada d’emergència en cas de risc imminent de col·lisió. No oblida els altres usuaris de la carretera, com demostren els fars intel·ligents Smartbeam, que regulen el canvi de llums de carretera a il·luminació d’encreuament per evitar enlluernaments a altres conductors. Un equipament de seguretat que es completa amb novetats com l’Alerta d’Atenció del conductor i l’indicador de descans recomanat (Coffee Break Alert).

Equipat amb motors dièsel d’última generació de la família dels BlueHDi, els seus nivells de consum i d’emissions de CO2 se situen en el millor nivell de la categoria, amb uns costos d’ús optimitzats. Com a exemple, la mecànica BlueHDi 120 S & S amb caixa del canvi manual de 6 velocitats, registra unes xifres de referència en el segment: 4,8l/100 km i 126 g/km de CO2.

Si vols probar-la, demana cita al nostre concessionari Citroen a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *