Canviar les rodes del cotxe és una part important del manteniment general del nostre vehicle. Hem de tenir en compte que, tot i que de vegades no li donem importància a les nostres rodes, és important saber quan canviar les rodes del cotxe perquè aquestes es trobin en perfectes condicions per rodar. Per canviar-les podem acudir al nostre taller de confiança en els concessionaris oficials a Badalona o a la ciutat en la qual ens trobem. És important que el treball ho facin els professionals que millor ens puguin assessorar sobre el tema per fer-ho de forma correcta.

Per saber quan cal canviar les rodes del cotxe hem de tenir una sèrie de qüestions en consideració. Anem a fer-li un cop d’ull a les claus que cal conèixer per canviar les rodes en el moment que toca.

 

A partir de quants quilòmetres cal canviar les rodes?

Cuando cambiar las ruedas del cocheD’una banda hem de tenir en compte la variable dels quilòmetres que fem al nostre vehicle. La durada dels pneumàtics en base als quilòmetres és variable, ja que principalment dependrà del tipus de conducció que realitzem. Hem de tenir en compte que, si el nostre estil de conducció és més agressiu, lògicament els pneumàtics duraran menys. No obstant això, si conduïm de manera més tranquil·la dels pneumàtics duraran més. Tampoc és el mateix utilitzar el nostre vehicle només per conduir a la carretera, que conduir-habitualment per cuideu.

De forma general podem afirmar que els pneumàtics solen tenir una vida útil d’entre 40.000 a 50.000 quilòmetres aproximadament. Això ho podem aplicar a uns pneumàtics de gamma mitjana o alta, de bona qualitat. Ens poden recomanar al concessionari els millors pneumàtics per al nostre vehicle, ja que tindran perfectament clar quins són els millors per a nosaltres.

Uns pneumàtics no tan bons poden arribar a durar tan sols 10.000 quilòmetres, així que si no volem estar gastant els diners de forma totalment injustificada, i no volem haver de fer visites al taller de forma freqüent, cal fer-se amb els pneumàtics adequats.

El teu pneumàtic t’indicarà quan l’has de canviar

Una altra de les claus és ser observadors amb els nostres pneumàtics. Cal tenir en compte que els pneumàtics moderns estan dissenyats per ensenyar-nos a través del seu dibuix si estem a prop d’haver de canviar-los, si els hem de canviar de forma immediata, o si encara ens queden quilòmetres per recórrer. Cal tenir en compte que de forma genèrica s’indica que la profunditat mínima que ha de tenir el dibuix dels nostres pneumàtics és de 1,6 mil·límetres.

Cuando cambiar las ruedas del coche

Tot el que estigui per sota d’aquesta mesura implica un important risc per a nosaltres i per a la resta de conductors, ja que ens arrisquem a que en el moment en què més ho necessitem, els nostres pneumàtics no responguin de manera adequada i podríem arribar a tenir un accident. És més que recomanable evitar que el dibuix dels pneumàtics arribi a aquests nivells, ja que això implicaria haver de canviar-los de forma immediata.

 

Canvi de pneumàtics

Totes les rodes han d’estar sempre en perfectes condicions, però hem de tenir en compte que les davanteres són les que més pressió tenen, pel fet que són les que giren i les que porten normalment la tracció a causa de que la majoria de fabricants llança al mercat vehicles amb tracció davantera. És per això pel que moltes persones, quan canvien les rodes, posen les del darrere davant i adquireixen noves per la part de darrere. Això només retarda el canvi total de les rodes en pocs quilòmetres, de manera que el més recomanable és canviar les 4 de cop i evitar haver de portar al taller al poc temps el cotxe per tornar a fer l’operació.

Cuando cambiar las ruedas del coche

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *