Al llarg i ample de tot el món ens trobem amb espectaculars carreteres que a qualsevol amant del motor li encantaria recórrer. Anem a fer-li un cop d’ull a 5 carreteres realment espectaculars per tot el món, que faran que valgui la pena viatjar a aquests llocs, llogar un cotxe, i llançar-nos a gaudir del recorregut d’aquestes espectaculars carreteres.

Qualsevol persona que tingui un cotxe, ja ho hagi comprat en concessionaris oficals a Badalona de la Ciutat del Motor o en qualsevol altre lloc, sens dubte gaudirà recorrent aquestes espectaculars carreteres. Per poder fer-ho, en cas que vulguem fer-ho amb el nostre vehicle, l’ideal és portar abans a tallers oficials a Badalona perquè ens el posin a punt per poder recórrer quilòmetres sense haver de preocupar-nos pel cotxe i poder dedicar-nos a gaudir del recorregut.

carreteres espectaculars

 

1 – Big Sud, de Los Angeles a San Francisco

Es tracta sense cap dubte d’una de les carreteres més atractives que podem recórrer a tot el món. El seu atractiu no només està en el propi recorregut, sinó que podem utilitzar-la per arribar a dues de les ciutats més importants dels Estats Units i d’arreu del món, Los Angeles i San Francisco. Es tracta d’una carretera que recorre aproximadament una distància de 700 quilòmetres, i anirem veient paisatges realment espectaculars. D’una banda ens trobarem amb una carretera que recorre la costa Oest dels Estats Units, però també ens endinsarem en paisatges boscosos realment espectaculars.

És una ruta perfecta per als amants del cinema, ja que a mesura que anem avançant podem anar gaudint de paisatges i elements, com ponts que han estat utilitzats en diferents pel·lícules.

Carreteras espectaculares - Big Sur California

 

2 – El pas del Stelvio a Itàlia

Es tracta d’una ruta habitual dels amants de la conducció per Europa. Tot i ser una carretera relativament petita en comparació amb altres grans rutes, amb només 24 quilòmetres, està plena d’intensitat a causa de les seves 48 corbes i el seu desnivell mig, aproximadament del 7,6%. És sense cap dubte un dels ports de muntanya més escarpats que podem trobar a tot el món. El seu espectacular traçat ens farà gaudir d’una intensa conducció.

Carreteras espectaculares - Stèlvio

 

3 – La carretera als Yungas a Bolívia

Aquesta és una carretera només apta per als amants del risc. Es troba a Bolívia i ens porta per un recorregut ple de perills en una carretera que no està ben asfaltada. Tot i que tenim alternatives per no haver de passar per ella per fer el mateix recorregut, a moltes persones que són amants de l’aventura encara els interessa passar per aquesta carretera. Discorre enganxada a un penya-segat que ens situarà a més de 4500 metres d’altura, una experiència sense dubte només apta per als més atrevits.

Carreteras espectaculares - Yungas en Bolivia

 

4 – El passatge de Gois a França

El passatge de Gois a França és una carretera realment singular, ja que el seu bon estat depèn de la pujada de la marea. Es troba a la zona nord de França, i mitjançant 4,3 quilòmetres de distància, podrem passar per una carretera que desapareix dues vegades al dia, amb cada plenamar. Es tracta d’una carretera que sempre es troba humida per l’efecte de l’aigua del mar i resulta perillós passar en èpoques en què la marea està forta, ja que podem patir greus conseqüències.

Carreteras espectaculares - Gois, Francia

 

5 – Carretera de Tianmen a la Xina

Si anem de viatge al gegant asiàtic i volem gaudir dels seus paisatges i impressionants vistes, la carretera de Tianmen és una cosa que no hem de deixar esacapar. Aquesta carretera es situa en la Muntanya Tianmen, i la seva particular construcció ens recorda a la d’un joc de cotxes per a nens. Són tan sols 11 quilòmetres de recorregut, però compta amb 99 corbes que faran que qualsevol amant de la conducció gaudeixi com un nen.

Carreteras espectaculares - Tianmen, China

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *