CESSIÓ DE KIA NIRO I CEE'D SW A LA FUNDACIÓ JOHAN CRUYFF

El passat 30 de maig es va oficialitzar l’acord de col·laboració entre KIA – A.R. Motors i la Fundació Johan Cruyff. Aquest acord inclou la cessió de dos vehicles, un KIA Niro (híbrid) i un KIA Cee’d SW, els quals contribuiran a les tasques d’execució, coordinació i seguiment de tots els projectes de la Fundació Johan Cruyff; els Cruyff Courts, els Pati14 i els diferents projectes d’esport adaptat per a nens i nenes amb discapacitat.

A.R. Motors, Concessionari Oficial KIA al Barcelonès, Maresme i Baix Llobregat, és el concessionari KIA més gran de Catalunya, amb 9 botigues i 7 tallers on s’hi pot trobar tota la gamma KIA i gaudir dels serveis de taller per un bon manteniment del cotxe.

Els models que la concessió cedeix a la Fundació Johan Cruyff són el KIA Niro i el Cee’d Sportswagon. El Niro és el primer crossover híbrid fabricat per la marca coreana, el qual combina un motor benzina i un elèctric que produeixen 141cv (104kw) i que, per les baixes emissions que emet, està identificat amb l’etiqueta ECO. Per altra banda, el Cee’d SW és una berlina familiar amb un maleter de 528 litres (o 1.642 litres amb seients abaixats) que permetrà fer llargs recorreguts amb molt d’equipatge a sobre.

Amb la signatura d’aquest acord de col·laboració, KIA – A.R. Motors i la Fundació Johan Cruyff, es donen la mà i es comprometen a treballar conjuntament per tal que el màxims beneficiats d’aquesta cessió siguin els nens i nens que participen en els diferents projectes impulsats per la Fundació Johan Cruyff.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.