El Citroën Berlingo compta des d’ara amb una cadena de tracció elèctrica al nou E -Berlingo Multispace. Arriba per completar la gamma de motoritzacions de gasolina 3 cilindres PureTech i dièsel BlueHDi, és la resposta dirigida i adaptada a aquells i aquelles que volen associar tota la polivalència del Berlingo en el seu dia a dia, el seu temps d’oci o la seva activitat professional, amb els avantatges d’una cadena de tracció elèctrica. Conserva totes les virtuts de modularitat, volum, confort i equipament que fan d’ell la referència del segment dels ludospaces; concepte del que és el creador. El nou E-Berlingo Multispace enriqueix l’oferta de vehicles elèctrics Citroën formada pels C-Zero, E-MEHARI i Berlingo Electric Furgó. Vehicles que, cada un en el seu segment, responen a una necessitat específica.

L’elèctric que no compromet ni el volum ni l’habitabilitat

El seu disseny expressiu i la sensació de robustesa que transmet vénen a subratllar una silueta que fa una promesa: volum a bord. Gràcies a l’enginyosa implantació de dos packs de bateries de Ion-Liti a la part baixa del vehicle, a banda i banda del tren posterior, el nou E-Berlingo Multispace no perd res del seu espai a bord ni del seu volum de maleter. Manté la seva practicitat per transportar a la família, als amics o als col·legues i gaudir de les aficions o de l’activitat professional.

 • Ofereix als seus ocupants una practicitat i una habitabilitat excepcionals, que el fa especialment atractiu. Responent a les necessitats de persones nòmades, a múltiples i moderns modes de vida, l’E-Berlingo Multispace és molt adaptable i la seva modularitat és una referència. Pot transportar fins a 5 persones i s’adapta a les càrregues més voluminoses gràcies al seu sòl pla. Els seients de la segona fila, en configuració banqueta 2/3 – 1/3 o en configuració amb tres seients independents són desmuntables. Per respondre a tots els tipus d’ús, es poden retirar un o diversos seients per deixar més espai per a la càrrega d’objectes voluminosos. El seu volum de maleter, entre els millors de la seva categoria, arriba als 675 litres amb 5 persones a bord i fins 000 litres amb els seients de la segona fila retirats.
 • Confortable i ergonòmic, l’habitacle ofereix 78 litres d’espais per guardar objectes oberts o tancats.
 • L’accessibilitat és òptima gràcies a les dues portes laterals lliscants i al porta del darrere. Pot comptar amb un vidre practicable i generosament dimensionat, exclusiu al segment, que facilita la càrrega del maleter en totes les condicions d’estacionament.

 

02 La conducció elèctrica aplicat al Ludospace

El Berlingo es dirigeix ​​a una clientela sovint periurbana que té fàcil accés a una recàrrega. Amb el nou E-Berlingo Multispace, els particulars o professionals podran conciliar la practicitat del Berlingo i els avantatges de la cadena de tracció elèctrica: un CONDUCION eco-responsable i agradable, un pressupost optimitzat, la possibilitat d’accedir a la ciutat siguin quines siguin les restriccions de circulació, l’accés als avantatges fiscals o les relacionades amb l’estacionament, etc. El nou E-Berlingo Multispace reprèn la tecnologia de la cadena de tracció elèctrica presentada l’any 2013 per al Berlingo Electric que ja ha estat acreditada en nombroses flotes.

 • AUTONOMIA: amb la seva autonomia homologada de 170 km a norma NEDC, l’E-Berlingo Multispace aporta una resposta perfectament adaptada a la seva utilització, ja que la gran majoria dels europeus i les europees recorren menys de 100 km cada dia. És un model en línia amb els temps actuals i que proposa una experiència inèdita i tranquil·la de la mobilitat sostenible als seus clients.
 • FACILITAT D’ÚS: proposa diferents maneres de recàrrega. Una càrrega estàndard en una presa domèstica clàssica (de 8 A o 10 A, segons els països) o una de seguretat Green Up (de 14 A), permet una recàrrega completa (partint d’una bateria buida) en 8h30, 12h o 15h segons l’amperatge de la presa de corrent. Opcionalment, l’E-Berlingo Multispace proposa una manera de recàrrega ràpida que permet aconseguir una autonomia d’un 50% en 15 min i el 80% en 30 min. La presa de càrrega normal està situada sobre l’aleta davantera dreta del vehicle, mentre que la presa de càrrega ràpida ocupa el lloc de la boca d’emplenat de carburant sobre l’aleta del darrere esquerra.
 • AGRAT: el nou E-Berlingo Multispace està equipat amb un motor elèctric compacte d’altes prestacions de tipus síncron amb imants permanents de 49 kW (67CV). Els dos Packs de bateries de Ion-Liti d’alta densitat energètica amb una capacitat de 22,5 kWh estan inserides en el subsòl del vehicle. Aquesta implantació a la part baixa ofereix l’avantatge d’un centre de gravetat més baix, el que resulta especialment eficaç per reequilibrar dinàmicament aquest tipus de carrosseria. Amb un parell de 200 Nm disponible de manera instantània, l’E-Berlingo Multispace ofereix una acceleració forta i lineal en tota la fase d’acceleració. Una sensació reforçada per l’associació amb un reductor mico marxa de presa permanent, el que evita haver de canviar de marxa, la qual cosa suposa la mateixa facilitat d’ús que una caixa automàtica. Una acceleració que es fa sense soroll ni vibracions, la qual cosa transmet una major sensació de confort a bord.
 • ECONOMIA D’ÚS: el nou Citroën E-Berlingo Multispace s’associa un cost energètic reduït en comparació amb l’ús de l’energia fòssil i un manteniment més econòmic respecte a un vehicle tèrmic. La seva bateria de tracció està garantida per 8 anys o 100.000 km i la seva cadena de tracció elèctrica té una garantia de 5 anys o 50.000 km, el que s’assoleixi primer de les dues coses. L’interval de manteniment és de 2 anys o 40.000 km, a partir del primer any. No necessita ni oli, ni corretja, ni líquid refrigerant. L’absència de caixa de canvis i d’embragatge redueix el nombre d’elements que cal controlar, i gràcies a la doble recuperació d’energia en la desacceleració i la frenada, els frens s’utilitzen molt menys i, per això, també es desgasten menys.

CITROËN E-BERLINGO

 

03 Tecnologies modernes per a una experiència elèctrica més tranquil·la

Per oferir una experiència automobilística encara més confortable, el nou E-Berlingo Multispace ofereix funcions controlades a distància des d’un telèfon intel·ligent:

 • L’E-Berlingo Multispace oferirà el precondicionament tèrmic. Aquesta intel·ligent innovació permet interactuar amb el vehicle des d’un smartphone o un ordinador connectat a internet per escalfar o refrigerar prèviament l’habitacle. Aquesta és una funció que assegura la persona que condueix i als passatgers i un confort tèrmic òptim des que es posa en marxa.
 • L’E-Berlingo Multispace ofereix una experiència d’eco-conducció innovadora. La presència ben visible d’un indicador de consum o de regeneració d’energia ajuda permanentment a qui condueix a adoptar una conducció econòmica i a optimitzar d’aquesta manera l’autonomia del vehicle. Un mesurador de consum auxiliar (calefacció i climatització) completa el dispositiu d’informació. D’altra banda, l’ordinador de bord mostra l’autonomia restant i el consum mitjà en kWh / 100km. Les indicacions clares i fiables sobre el nivell baix de càrrega són altres elements que contribueixen a la tranquil·litat del conductor.
 • És possible saber, a distància, l’estat de càrrega de la bateria i conèixer el temps de càrrega restant.

 

04 Un Ludospace modern

El nou E-Berlingo Multispace ofereix una àmplia gamma d’equipaments útils i eficaços per garantir la seguretat, facilitar la conducció i la vida en l’ús diari.

 • Limitador de velocitat, detecció de baixa pressió d’inflat dels pneumàtics, control electrònic d’estabilitat (ESC) associat amb l’ajuda a l’arrencada en pendent, climatització, sistema àudio CD MP3 amb kit mans lliures Bluetooth, 2 portes laterals lliscants i reglatge en alçada del seient de la persona que condueix.
 • La càmera de marxa enrere fa més senzill l’aparcament. I per fer encara més fàcils les maniobres a baixa velocitat, l’ajuda a l’estacionament del darrere es pot completar amb l’ajuda a l’estacionament davanter.
 • Connectat amb la seva època, l’E-Berlingo Multispace disposa d’una pantalla tàctil en color de 7 ” perfectament integrada en el centre del quadre de comandament, sempre a l’abast de la mà i de la vista. Permet accedir a les funcions: ordinador de bord, ràdio AM / FM, reproductor de fitxers musicals dels aparells mòbils, telèfon mans lliures i navegació.
 • Integra també el millor de la connectivitat embarcada: Bluetooth, port USB, pren jack i la funció MirrorScreen. A partir d’un telèfon intel·ligent compatible Mirrorlink® o Apple CarPlay®, el MirrorScreen permet duplicar les aplicacions mòbils sobre la pantalla tàctil del vehicle, per tal de poder aprofitar-les fàcilment i amb tota seguretat.
 • La navegació mostra els límits de velocitat i la informació de trànsit, així com la indicació sobre la cartografia dels punts d’interès que es poden aconseguir, sobretot els punts de recàrrega, en funció de l’autonomia restant en el radi d’acció del vehicle.

 

 

El nou E-Berlingo Multispace s’acobla al Centre de Vigo. Es comercialitzarà a partir de maig, segons països.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.