Controla App Kia Hyundai

Hyundai Motor Group presenta una tecnologia que permet configurar certes funcions del cotxe des d’una aplicació mòbil

La tecnologia permet als conductors ajustar set característiques principals de rendiment a través de telèfons intel·ligents

Aquest tecnologia s’implementarà en els futurs vehicles Hyundai i Kia.

Hyundai Motor Group va anunciar el desenvolupament de la ‘tecnologia d’ajust de rendiment basada en l’aparellament de vehicles elèctrics amb telèfons intel·ligents‘, que permet als usuaris personalitzar les funcions principals a través d’una aplicació per a telèfons intel·ligents, una innovació que és la primera en la indústria de l’automòbil.

Els conductors poden utilitzar aquesta tecnologia per ajustar set característiques de rendiment, inclosa la sortida de par màxim del motor, les capacitats d’encesa del motor, acceleració i desacceleració, la capacitat de frenada regeneratiu, el límit de velocitat màxima, la capacitat de resposta i l’ús d’energia en el control del clima.

A mesura que els vehicles elèctrics augmenten contínuament al mercat, especialment en les indústries de lloguer o ús compartit d’automòbils, aquesta nova tecnologia permetrà als conductors utilitzar les seves configuracions personalitzades en qualsevol vehicle elèctric que condueixin al descarregar el seu perfil des del servidor.

Controla App Kia Hyundai

L’aplicació proporciona configuracions optimitzades per a una destinació definida en analitzar la distància i el requisit d’energia elèctrica. També pot adaptar-se a una conducció més esportiva en recomanar ajustos de rendiment personalitzats.

Més enllà del seient del conductor, els usuaris poden compartir les seves configuracions de personalització en línia, així com provar les configuracions personalitzades d’altres usuaris. Els clients també poden aplicar la configuració recomanada per Hyundai en funció de l’estat de les carreteres, des de carreteres rurals fins al centre de la ciutat o les cadenes muntanyoses.

Hyundai Motor Group utilitzarà la tecnologia blockchain per evitar problemes de seguretat mentre els usuaris carreguen i comparteixen les seves configuracions personalitzades al servidor.

En el procés de carregar i compartir configuracions personalitzades, el sistema xifra les principals paràmetres de rendiment en una xarxa de blockchain creant nous blocs de dades i els emmagatzema en el sistema d’emmagatzematge de dades distribuïts per bloquejar la manipulació no autoritzada.

La ‘tecnologia d’ajust de rendiment basada en l’aparellament de vehicles intel·ligents de Hyundai Motor Group‘ és possible a causa de les característiques distintives dels vehicles elèctrics que els diferencien dels vehicles amb motor de combustió.

S’espera que la tecnologia s’implementi en els futurs vehicles Hyundai i Kia.

Controla App Kia Hyundai

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.