Volkswagen s’ha convertit en un dels grups automobilístics més grans i respectats de la història, però també és una de les marques més interessants que trobem en l’actualitat. Amb una trajectòria que està plena d’èxits i que compta, per tant, amb una selecció de cotxes clàssics realment interessants que veurem a continuació. Avui dia, en el concessionari VW a Badalona, ​​podem trobar els últims models del fabricant alemany, que sens dubte es diferencien de la resta de la competència per incorporar les últimes tecnologies del mercat i per ser exemples de com cal produir vehicles realment interessants per els usuaris.

VW és capaç de presentar avui en dia vehicles que es diferencien de la resta de la competència, a causa de que compten amb una llarguíssima trajectòria com a fabricant de la qual han pogut anar aprenent. La seva aposta consolidada, al llarg dels anys, per la qualitat, l’eficiència, la tecnologia, la robustesa i la modernitat, han aconseguit per la companyia alemanya un saber fer que sens dubte els permet oferir alguns dels millors models del mercat. Repassem la història dels clàssics de Volkswagen per poder comprendre d’on vénen i cap a on es dirigeixen.

 

Clàssics en l’àmbit de les furgonetes

Volkswagen sempre ha apostat per múltiples tipus de vehicles alhora per intentar donar resposta a les necessitats de diferents tipus de persones. D’aquesta manera, en l’àmbit de les furgonetes ens trobem amb un dels grans clàssics de Volkswagen. Es tracta de la Volkswagen Kombi, un tipus de fugoneta que va esdevenir tota una icona del moviment hippy que va tenir molta força durant els anys 50 i 60. Es tracta d’una furgoneta que realment va ser revolucionària en la seva època, ja que comptava amb un estil de conducció molt semblant al d’un utilitari però alhora tenia una gran grandària de càrrega.

Es va utilitzar per part de diferents sectors i es van poder veure Volkswagen Kombis adaptades a l’ús per part d’ambulàncies, bombers i repartidors, sens dubte tot un èxit d’aquest gran clàssic.

 

El Golf, un clàssic que neix en els anys 70

L’any 1974 neix el Volkswagen Golf, no solament un gran clàssic de Volkswagen que encara avui dia se segueix fabricant, sinó que neix tot un emblema de la marca alemanya, un dels vehicles que més beneficis els ha reportat. Un cotxe que va suposar tota una fita en el món de l’automoció ja que va crear tot un nou segment de cotxes que van tractar d’imitar l’èxit del Golf.

 

Volkswagen Passat, la berlina clàssica reinterpretada per Volkswagen

Volkswagen havia de fer la seva aportació al segment de les berlines, i el Volkwagen Passat va ser la seva resposta. Un vehicle que també segueix fabricant-avui dia i la primera versió va veure la llum l’any 1973. Aquest cotxe s’ha consolidat com una resposta a com hauria de ser un vehicle elegant, familiar i que permeti a més de resultar completament segur i eficient.

 

L’escarabat, el clàssic de Volkswagen per excel·lència

Si hi ha un cotxe que realment podem anomenar clàssic entre tots els de Volkswagen, aquest és és l’escarabat. Un cotxe que ha estat un autèntic èxit de vendes i que ha superat totes les expectactives del fabricant. Es tracta d’un cotxe que amb una estètica molt particular no va parar de vendre al llarg dels anys a un ritme realment elevat. Per fer un homenatge a aquest gran clàssic, Volkswagen va llançar el New Bettler, tractant d’actualitzar i donar-li un toc d’aire fresc a aquest fantàstic cotxe.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.