Si ets dels que necessita un vehicle de feina per al teu propi negoci, segurament t’hagis plantejat la compra d’una pick up per totes les comoditats que ofereix.

Els cotxes tipus pick up barregen, d’una banda, lo pràctic d’un vehicle comercial, i de l’altra, la maniobrabilitat i robustesa d’un autèntic tot terreny. Gràcies a la combinació de tots dos, disposem d’una camioneta amb la qual poder treballar i gaudir al mateix temps, permetent moure’ns amb facilitat entre camp i ciutat.

Aquest tipus de vehicles cada vegada més demandat, ja és popular en altres països com els Estats Units o Austràlia, i el que en un principi es veia com una cosa inusual dins de la ciutat, cada cop s’ha tornat més comú: ara no és estrany trobar aquest tipus de pick ups 4×4 en un entorn urbà.

Per què adquirir un cotxe d’estil pick up?

A més del comentat anteriorment, hi ha moltes altres raons a tenir en compte per les que optar per una pick up si t’agrada moure’t entre diferents entorns.

Gran capacitat de càrrega

Disposa d’una capacitat d’emmagatzematge pròpia d’un camió de petites dimensions, però en un cotxe d’aproximadament 5 metres de longitud. En lloc d’incorporar un maleter com qualsevol utilitari, disposa d’una caixa de càrrega que està separada de l’habitacle, i que suporta la càrrega d’objectes de fins a una tona de pes.

Tot terreny a preu reduït

Les pick up no tenen únicament l’aparença d’un 4×4, sinó que disposen d’opció a una tracció integral, tenen caixa de canvis amb reductora, diferencials amb bloqueig i construïts en un xassís de travessers.

Si la teva intenció és abandonar l’asfalt habitualment per endinsar-te en les zones de camp, recórrer a aquest tipus de vehicles és una bona opció, ja que podem trobar models des dels 22 000 €.

Facilitat de personalització

Les marques són coneixedores del negoci que hi ha darrere de la venda d’accessoris, per això ofereixen multitud de formes de personalitzar aquests vehicles. Partint del més comú, podríem adquirir un protector d’impactes per a la base de la caixa, però també hi ha la possibilitat de col·locar-li barres o una capota dura connectada a el tancament centralitzat per a una correcta protecció de la càrrega.

Consum moderat

Malgrat el que pugui semblar per la seva potència, aquest tipus de cotxes ha avançat prou com per poder oferir un consum raonable donades les seves prestacions. Encara que la seva forma no sigui la més aerodinàmica, vehicles dièsel d’una mica més de 150 CV poden consumir al voltant de 8 litres als 100 km.

 

Les vendes de cotxes pick up s’han vist incrementades notablement durant els darrers anys, especialment des que es va retirar la limitació de velocitat que els impedia circular a més de 90 km/h. Durant els mesos de gener a setembre de l’any passat, l’increment va ser de l’40% amb un total de 7681 unitats venudes.

Pocs vehicles presenten una relació de potència i usabilitat com les pick ups, perfectes per al treball i per a la vida familiar quan s’és tan habitual de la ciutat com de camp.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.