El CUPRA el-Born va fer la seva primera aparició davant dels mitjans de comunicació del món a la Volkswagen Group Night, davant del seu debut públic al Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra el 2019 es tracta d’un conceptcar que respon a les diverses preguntes que planteja la revolució elèctrica i marca un punt d’inflexió en aquest procés.

El món està canviant i, amb ell, també la mobilitat. De la mateixa manera que el motor de combustió va canviar la manera de viatjar a començaments del segle XX, l’electrificació ens porta els avenços d’última generació a la indústria de l’automòbil. En el procés d’aquesta evolució, impulsada pel compromís de reduir les emissions de CO2 i l’impacte en el medi ambient, CUPRA assumeix més responsabilitat per aconseguir una mobilitat en el futur lliure d’emissions. La densitat de població de les ciutats és cada vegada més gran, però els clients no volen abandonar la seva mobilitat personal. El CUPRA el-Born fusiona els principals agents del canvi a la indústria automobilística: l’electrificació, la conducció autònoma, la mobilitat compartida i la connectivitat.

 

“el-Born” és el primer vehicle de CUPRA 100% elèctric basat en la plataforma MEB del Grup Volkswagen, un concept car que rep el nom d’un dels barris més icònics de Barcelona. Una inspiració per als dissenyadors i enginyers de CUPRA, que han creat un vehicle esportiu amb la tecnologia elèctrica més avançada.

El “el-Born” està dissenyat i desenvolupat a Barcelona, ​​i es fabrica a la planta de Zwickau, Alemanya. CUPRA és la segona marca automobilística que incorpora un vehicle totalment elèctric basat en la plataforma MEB del grup Volkswagen, que va ser llançat al mercat a l’any 2020.

El CUPRA “el-Born” ofereix el dinamisme i la manejabilitat que s’esperen de la companyia espanyola. Aquest vehicle, propulsat per bateries d’alta densitat d’energia, té una autonomia de fins a 420 km al cicle de proves oficial WLTP, i és capaç d’assolir els 100 km/h en només 7,5 segons. Si afegim que n’hi ha prou amb 47 minuts per recarregar la bateria, ens trobem amb un vehicle que modifica la percepció de l’electrificació.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.