Ara que acaba l’estiu, segurament hagis hagut d’agafar el cotxe durant les teves vacances, o potser siguis dels que encara estan per prendre aquest descans. Si tens nens, aquests viatges solen traduir-se en hores de trajecte dins d’un espai reduït, on la paciència no sol estar present en els més petits.

Tenir entretinguts als nens sol ser tasca complicada, però recórrer a la tecnologia sol ajudar en aquests casos. Si bé no és bo que abusin d’ella, en situacions com aquesta, un reproductor DVD farà més amè el trajecte per a ells.

Actualment hi ha multitud de models en el mercat per un preu econòmic, però és possible que no sàpigues quin s’ajusta més a les teves necessitats. Per aquest motiu, et donarem les claus per triar el millor reproductor DVD per al cotxe.

Què he de tenir en compte abans de comprar un reproductor DVD portàtil?

Mida de pantalla

Podem trobar al mercat reproductors que van des de les 7 fins a les 12,5 polzades. Hem de tenir en compte que la distància entre el passatger i la pantalla és limitada, pel que en moltes ocasions amb una pantalla mitjana tenim més que suficient.

Resolució de pantalla

La qualitat d’imatge que proporciona una pantalla és més important que la seva mida. En ocasions les pantalles grans poden tenir una resolució baixa, és a dir, pocs píxels per polzada. Això ens permet veure el contingut gran, però amb poca qualitat. Per a una bona definició d’imatge, assegura’t de triar la pantalla amb major resolució possible.

Angle i rotació

Has de tenir en compte l’angle de visió de la pantalla a més de que aquesta disposi de mecanismes que permetin girar, ja que en cas contrari, si estàs estirat o de costat, no veuràs correctament la imatge. Això és degut al fet que els reproductors de DVD per al cotxe en general tenen un angle de visió més reduït que els televisors o monitors.

Formats de reproducció

Malgrat que el propi nom de l’article indica que reprodueix DVD, molts compten amb la possibilitat de reproduir contingut mitjançant lector de targetes SD o ports USB en multitud de formats de vídeo. Una opció molt més còmoda quan vulguem tenir contingut continu.

Quin millor reproductor DVD per al cotxe?

A continuació oferim algunes de les opcions més destacables del mercat i millor valorades pels compradors tenint en compte les característiques anteriorment esmentades; les podràs trobar fàcilment a moltes botigues especialitzades.

Reproductor DVD per el cotxe DBPOWER

Aquest reproductor compta amb una pantalla de 10,5 polzades i una resolució de 1024×600, disposa de lector de targetes i USB, pot rotar 270 graus i la seva autonomia és de 5 hores. Es tracta d’un dels reproductors amb millor relació qualitat-preu. El seu sol estar al voltant dels 60 €.

Reproductor Wonnie 12,5”

Si la teva intenció és projectar en una pantalla gran, aquest és el teu reproductor. Té una mida de 12,5 polzades i una resolució de 1024×600, reprodueix múltiples formats i disposa de ranura per a targetes i USB. El punt fort d’aquest reproductor és que compta amb dues pantalles per poder visualitzar el contingut de forma individual.

Reproductor Pumpkin 9”

Per als casos en què prefereixis menys polzades però t’interessi la idea de tenir dues pantalles amb una resolució de 800×480, aquest reproductor és un bon candidat. Té una autonomia de 5 hores, suporta DVD, SVCD, VCD, CD i pot reproduir pel·lícules per USB o mitjançant targeta SD en formats AVI, MPEG i DIVX.

 

En definitiva, si el reproductor de DVD portàtil està enfocat a entretenir els nens, amb un bàsic tindràs més que suficient. Si tries un model de grans dimensions, heu de tenir en compte la resolució, ja que com més gran sigui la pantalla, major ha de ser la resolució per a una correcta qualitat d’imatge. Tingues en compte que també és una prestació que pots sol·licitar en la majoria de vehicles nous, encara que en aquests casos les opcions per triar model són més reduïdes i potser no et compensi.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.