El smart #1 inaugura la nova era 100% elèctrica del fabricant alemany. El seu disseny sensual de SUV compacte trenca motlles amb els models de la marca fins ara. I ho fa inspirant-se en una filosofia en què el cotxe deixa de ser un simple mitjà de transport per transformar-se en una eina que uneix les persones, connecta idees i genera experiències compartides.

Un espai redefinit

El smart #1 proposa una nova versió de la mobilitat urbana premium característica de la marca. L’avantguardista exterior revela elements com les manetes elèctriques ocultes, les portes sense marc, les llantes de 19” i un sostre panoràmic espectacular.

La relació entre espai i superfície ha estat maximitzada per crear un gran habitacle. Amb els 4.270 mm de longitud i una distància entre eixos de 2.750mm, el nou smart #1 pot presumir d’un impressionant espai interior amb una panoràmica millorada de 360°. Tot això a l’atmosfera creada pel sistema d’il·luminació ambiental personalitzable.

El conductor de l’smart #1, al centre d’un ecosistema digital complet

Les múltiples solucions de connectivitat posen l’usuari al centre de l’smart #1. Un paquet d’aplicacions especialitzat i una interfície d’usuari d’infoentreteniment 3D amb control de veu es posen al servei de la connexió entre persones, llocs i experiències tant virtualment com a la vida real.

Més del 75% de totes les ECU (unitats de control) del cotxe poden ser actualitzades a distància mitjançant tecnologia “over-the-air” (OTA) sense necessitat de passar pel taller ni el concessionari. El smart #1, l’app i el núvol de dades formen un ecosistema interconnectat intuïtiu protegit pels estàndards més alts d’encriptació per a la ciberseguretat.

Tot plegat, l’experiència de conducció i interacció amb el vehicle és natural i envoltant. El SUV compacte permet als usuaris connectar el smart #1 amb amics mitjançant una app i inclou una clau digital amb un sistema que permet compartir-la.

Càrrega al 80% en menys de mitja hora

Pel que fa a les prestacions, l’smart #1 desenvolupa una potència màxima de 200kW i és capaç de carregar del 10% al 80% en menys de 30 minuts amb la càrrega súper ràpida.

Com no pot ser altrament en un vehicle premium, l’smart #1 també està dissenyat per garantir la seguretat dels passatgers amb l’ajuda de diferents sistemes avançats d’assistència al conductor.

El smart #1 marca l’inici d’una nova era a smart, que ha abandonat definitivament la fabricació de cotxes de combustió. Dirk Adelmann, CEO de la marca a Europa, resumeix: “Estem molt orgullosos de presentar per fi la versió que es comercialitzarà del nostre smart #1. No només simbolitza el nou enfocament de la marca, sinó que també és la base de tot allò que encara ha de venir, amb el canvi de marca ens centrarem encara més en una experiència de mobilitat integrada”.

Descubreix el nou SMART #1 en els nostres concessionaris Mercedes-Benz a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.