Entre el 14 i el 19 de maig, es posa en marxa la campanya OfertAuto,  amb grans descomptes en cotxes nous, d’ocasió, Km 0 i industrials

Els 13 concessionaris que conformen la Ciutat del Motor transformen la Fira de l’Automòbil, que s’havia celebrat els darrers sis anys en diferents indrets de Badalona, en la súper campanya OfertAuto, amb grans descomptes únics i irrepetibles en tots els cotxes, tant si són nous com si són d’ocasió, de Km 0 o industrials. Amb aquestes promocions, que es faran exclusivament entre els dies 14 i 19 de maig, la Ciutat del Motor se suma a la celebració de les Festes de Maig. 

Per gaudir d’aquests descomptes, només cal adreçar-se als concessionaris del polígon de les Guixeres i preguntar pels vehicles en promoció. Entre totes les persones que visitin els concessionaris i s’hi registrin, se sortejarà un val de 3.000 € de descompte per la compra d’un cotxe nou o d’ocasió en qualsevol dels 13 establiments de la Ciutat del Motor. Una mateixa persona pot inscriure’s en diferents concessionaris, acumulant així més opcions per al sorteig.

Sorteig Ofertauto

Per donar a conèixer la campanya OfertAuto i atraure els badalonins a la Ciutat del Motor, els dies 12 i 13 de maig, diferents persones rondaran amb cotxes gegants de cartró pel passeig Marítim perquè la gent s’hi faci fotografies. Les persones que publiquin la imatge al web de la Ciutat del Motor, o al seus comptes de Twitter o Instagram amb l’etiqueta #ciutatdelmotor, optaran a guanyar un premi en metàl·lic de 200 €, que se sortejarà entre les 10 fotografies més votades.

Amb aquesta campanya, la Ciutat del Motor vol donar visibilitat als 13 concessionaris que hi ha a les Guixeres, l’únic polígon de la ciutat especialitzat en el món de l’automòbil, que concentra espais de venda i serveis de postvenda. Integrada per 13 marques de vehicles diferents, la Ciutat del Motor es reivindica com l’únic indret de prescripció experta de cotxes del Barcelonès Nord i el Baix Maresme.

Concessionaris Ciutat del Motor

OfertAuto

Què és: Descomptes exclusius en vehicles nous, d’ocasió, de Km0 i industrials
Quan: Del 14 al 19 de maig
On: Als 13 concessionaris de la Ciutat del Motor (Les Guixeres, Badalona)

Més informació de la campanya OfertAuto

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *