KIA SORENTO

Des de fa anys, Kia té una de les gammes SUV més reeixides del mercat. L’Sportage, l’Stonic, el Niro… Entre tots ja han superat els 10 milions d’unitats venudes a tot el món. Però el més venut és el Kia Sorento, del qual se n’han comercialitzat 3 milions d’unitats (300.000 a Europa i 36.580 a Espanya).

El Kia Sorento va arribar als concessionaris el 2002 com el cotxe més gran i versàtil mai construït per Kia. Al llarg d’aquests 18 anys, quatre generacions han anat evolucionant des d’aquell tot terreny original fins al pràctic, versàtil i tecnològic crossover que és avui dia.

El Kia Sorento ha viscut una evolució paral·lela a l’experimentada per la pròpia marca fins a situar-se a l’avantguarda de la indústria de l’automòbil.

KIA SORENTO Primera generació (2002): un SUV amb esperit tot terreny

El primer Kia Sorento era un SUV amb genètica tot terreny, un vehicle molt sòlid i robust amb tres sistemes de tracció (4×2, 4×4 manual i 4×4 automàtica), reductora i diferencial autoblocant del darrere.

Aquest caràcter es combinava amb un disseny atractiu, un interior molt espaiós i un complet equipament de sèrie. El Kia Sorento oferia les dimensions i l’equipament d’un SUV premium per un preu molt competitiu i es va convertir en un èxit de vendes instantani.

KIA SORENTO Segona generació (2009): major versatilitat

La segona generació va suposar una gran evolució per al Kia Sorento, que es va fer més còmode i pràctic en l’ús diari a la carretera i entorns urbans. El xassís de travessers i travessers va ser substituït per una carrosseria monocasc més lleugera i aerodinàmica.

En matèria de seguretat, aquest model va obtenir les cinc estrelles d’Euro NCAP, gràcies a la seva resistent carrosseria ia un equipament que incloïa de sèrie elements com el control electrònic d’estabilitat, control de frenada en baixades, control d’assistència en pujades i coixins de seguretat complets de cortina amb sensor de bolcada.

KIA SORENTO Tercera generació (2015): un SUV més sofisticat

KIA SORENTO

El nou llenguatge de disseny de la marca i la graella tiger Nose li van valer a la tercera generació del Kia Sorento per guanyar el premi de disseny Red Dot Design Award. El Sorento va créixer per fora i per dins, amb més espai interior, més capacitat de càrrega i fins a 7 places.

En seguretat, aquesta generació va renovar les cinc estrelles Euro NCAP gràcies a una estructura més resistent i sistemes d’ajuda a la conducció com el programador de velocitat actiu, l’alerta per canvi involuntari de carril, el detector de vehicles a l’angle mort i la detecció de senyals de trànsit.

KIA SORENTO Quarta generació (2020): la revolució híbrida

KIA SORENTO

A la seva quarta generació el Kia Sorento actual estrena una nova plataforma que permet per primera vegada l’arribada de versions híbrida endollable i electrificada híbrida.

La seva gran carrosseria maximitza l’habitabilitat, amb un espai generós de fins a set passatgers en tres files de seients i un maleter de fins a 858 litres.

La conducció és ara encara més segura i confortable, gràcies a una nova suspensió totalment independent, una distància més gran entre eixos i un augment de la rigidesa de tota la seva estructura. Fora de l’asfalt, el nou Terrain Mode i el sistema opcional de tracció a les quatre rodes, li confereixen unes grans aptituds tot terreny.

El Sorento és el Kia tecnològicament més avançat fins ara, i incorpora head-up display; frenada d’emergència amb detecció de vianants, ciclistes i vehicles; detecció del trànsit en direcció contrària a les cruïlles; càmera de visió 360º; reconeixement de límits de velocitat; sistema de detecció de fatiga, etc.

Vine a descobrir del KIA SORENTO al nostre concessionari oficial KIA a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.