Fira de l'Automòbil de Badalona

La Fira de l’Automòbil s’instal·la aquest any al Port de Badalona

Entre el 5 i el 7 de maig, s’hi exhibeixen més de 150 vehicles de les 15 marques de cotxes que integren la Ciutat del Motor.

La cinquena edició de la Fira de l’Automòbil arriba els dies 5, 6 i 7 de maig al Port de Badalona sota el lema Ens movem en verd i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. S’exposaran més de 150 vehicles de 15 marques de cotxes diferents, que oferiran grans ofertes en vehicles nous, de km 0, d’ocasió i industrials. També s’hi exposaran les últimes novetats en vehicles elèctrics i híbrids.

Fira de l'automòbil de Badalona

Més enllà de la venda de vehicles
La Fira de l’Automòbil, que s’inaugura el divendres 5 de maig a les 17 h amb la presència de Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona, està organitzada per la Ciutat del Motor de Badalona des de l’any 2012. L’objectiu és donar visibilitat i notorietat als 15 concessionaris que hi ha a les Guixeres, l’únic polígon de la ciutat especialitzat en el món de l’automòbil, on es concentren espais de venda i serveis de postvenda de tot tipus de vehicles. Integrada per 15 marques de cotxes diferents, la Ciutat del Motor es reivindica com l’únic indret de prescripció experta d’automòbils del Barcelonès Nord i el Baix Maresme.

Una festa familiar entre cotxes
La Fira de l’Automòbil sempre té un vessant lúdic i festiu, que va molt més enllà de l’exposició de cotxes. Per això, s’hi organitzen activitats pensades perquè el públic familiar s’acosti a la Fira i en gaudeixi. Hi haurà un circuit de karts elèctrics que podran conduir els nens i nenes, un circuit de cotxes teledirigits, animació musical, castells inflables, ludoteca per als més petits, un taller de xapes i hama beads on fer creacions vinculades amb les marques de cotxes i tota l’oferta gastronòmica dels restaurants del Port.

I participa en el sorteig de 3.000€!
Mentre duri la Fira, es podrà participar en el sorteig d’un descompte de 3.000 € en la compra d’un vehicle en qualsevol dels 15 concessionaris de la Ciutat del Motor. El descompte és vàlid per a vehicles nous, d’ocasió, de km 0, industrials, etc. Per participar-hi, només cal omplir una butlleta i dipositar-la a l’urna que hi haurà a la Fira.

Sorteig Fira de l'Automòbil de Badalona

5a Fira de l’Automòbil
Inauguració: Divendres 5 de maig, a les 17 h, amb Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona
Horaris: Divendres 5 de maig, de 17 a 20 h; dissabte 6 i diumenge 7 de maig, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
On: Port de Badalona.

4 comentaris
  • Ciutat del Motor
   Ciutat del Motor says:

   Hola David, recuerda que puedes participar en el sorteo de 3000€ de descuento en la compra de un vehículo en cualquiera de los concesionarios de Ciutat del Motor.

   Suerte!

   Reply
  • Ciutat del Motor
   Ciutat del Motor says:

   Hola Raul, lamentablemente el aparcamiento del puerto es de pago. Saliendo del puerto dirección Barcelona hay mucho zona gratuita para aparcar el coche. Y al otro lado de la vía del tren también hay mucha zona para aparcar.
   Esperamos verte por la feria!

   Reply

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *