Les noves Ford Tourneo Connect Active i Ford Transit Connect Active ofereixen noves possibilitats per a conductors, passatgers i professionals, amb un estil audaç fins i tot per les carreteres més dures.

Les novetats en aquestes versions inclouen plaques protectores i revestiments resistents, altura i suspensió més elevades, i un diferencial de lliscament limitat mecànic opcional per a una millor tracció en condicions difícils.

Tourneo i Transit Connect Active ofereixen un espai generós per als passatgers i gran equipament, amb el suport de configuracions interiors flexibles per facilitar les activitats de lleure i a l’aire lliure.

Aquestes noves variants Active de vehicle comercial compacte i de transport de passatgers s’uneixen als recentment anunciats models més grans Transit Custom i Tourneo Custom Active.

Ford va ampliar encara més la seva gamma Active amb els nous models Tourneo Connect Active i Transit Connect Active, que estaran disponibles a partir de finals d’aquest any.

Els nous models Active introdueixen un estil exterior robust d’inspiració SUV, un diferencial de lliscament limitat mecànic opcional (mLSD) per a una millor tracció, i una suspensió elevada.

A més, ofereixen versàtils paquets de personalització per a clients les activitats empresarials o d’estil de vida aventurera requereixen de diferents característiques per a carreteres exigents.

A més de les millores per augmentar la confiança en les condicions difícils de el terreny i el clima, les noves variants Active també ofereixen acabats interiors exclusius, tecnologies avançades d’assistència a l’conductor i confort; mantenint a el mateix temps la practicitat i flexibilitat que és un segell distintiu de la gamma Connect.

Oferint versions de cinc i set seients, l’espaiós Tourneo Connect Active pot portar els passatgers i tot el seu equip d’oci amb estil i comoditat durant dies al camp o viatges més llargs amb amics i familiars. Per a clients de negocis o de doble ús, Transit Connect Active ofereix als usuaris una camioneta elegant i distintiva per mostrar la seva empresa, combinada amb la versatilitat de poder ser també un vehicle d’estil de vida al cap de setmana.

Els nostres models Active són un èxit amb els conductors que necessiten aventurar-se fora de la carretera convencional i que, a més, volen veure bé mentre ho fan, comenta Hans Schep, director general de Vehicles Comercials de Ford d’Europa. Tant se val si és per negocis o per plaer: els nous models Tourneo i Transit Connect Active tenen la flexibilitat i la capacitat d’aportar als clients una sensació d’aventura.

Tourneo Connect Active i Transit Connect Active s’uneixen als vuit seients més grans de Tourneo Custom Active i Transit Custom Active llançats el mes passat, també amb estil inspirat en els models SUV, interiors versàtils i mLSD opcional. A més, Ford ofereix versions Active dels populars cotxes de passatgers Focus i Festa per a clients a Europa.

Contacta amb el nostre concessionari Ford de Badalona per més informació.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.