Tu tries com viure. Però només si t’atreveixes pots viure una aventura cada dia. Ser un aventurer o aventura no vol dir posar-se en risc. Per això pots comptar amb el Forester 2019, una eminència pel que fa a seguretat perquè comencis qualsevol aventura i tornis per explicar-la.

Des de l’any 1997, el Subaru Forester ha demostrat ser una de les millors opcions a l’hora de combinar les fortaleses d’un SUV 4WD. Ja són quatre les generacions que han gaudit de la seva seguretat i prestacions.

Si el Forester segueix sent des del seu llançament -fa 22 anys- el model de més èxit comercial de Subaru a nivell mundial i el segon model més venut de la marca en 2018 després del Subaru XV, és sens dubte per la seva constant evolució i adaptació a les demandes dels consumidors.

MÉS ESPORTIU I MODERN EN TOTS ELS ACABATS

Amb l’entrada del nou any el Forester rep una sèrie d’actualitzacions que li tornen a col·locar com un dels referents del seu segment.

Les seves principals virtuts segueixen sent un destacable nivell de seguretat activa passiva i preventiva, combinat amb el seu difícilment igualable versatilitat dins i fora de l’asfalt. Però ara va molt més enllà.

Exterior del Forester 2019 es distingeix perquè tots els acabats incorporaran el frontal més esportiu i modern que abans diferenciava a l’acabat topall de gamma Executive Plus. A més, afegeixen al seu equipament de sèrie unes motllures en els passos de roda, que el doten d’un aspecte encara més tot terreny.

A l’interior s’han actualitzat les motllures del panell d’instruments, oferint un aspecte més esportiu. Així mateix, s’ha modificat el terra del maleter aconseguint una major durabilitat gràcies a la utilització de material PVC repel·lent a l’aigua, i a la incorporació de quatre guies a terra perquè l’equipatge llisqui millor a l’hora de carregar-lo.

La gamma 2019 consta de 3 versions gasolina. El consum combinat del Forester en l’exigent cicle WLTP és de 8,8 l / 100 km, amb unes emissions de CO2 de 169 grams per quilòmetre en cicle NEDC correlat.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.