Amb més de 46 milions d’exemplars venuts en 11 generacions, el nou Toyota Corolla Hybrid arriba per despuntar entre els compactes amb la seva tecnologia híbrida i un interior que s’ha redissenyat completament per oferir més amplitud, ergonomia i senzillesa a l’hora de controlar les diverses funcions del quadre de comandament. Et descobrim a fons com manejar els botons del quadre d’instrumentació.

El quadre d’instruments del nou Toyota Corolla Hybrid s’ha simplificat el màxim possible per a resultar senzill i intuïtiu de gestionar per part del conductor. Al mateix temps, s’han introduït noves funcionalitats i la digitalització és la protagonista gràcies a la pantalla d’informació múltiple TFT i el sistema multimèdia amb navegació GO. Acompanya’ns a conèixer en profunditat les seves principals novetats.

1. Tecnología Smart Entry

El nou Corolla Hybrid compta amb una tecnologia que et permet portar la clau a la butxaca a l’hora d’obrir i tancar el cotxe. Un cop et sentis després del volant, només cal prémer l’interruptor blau localitzat al tauler de control -mentre trepitges el fre- i el nostre híbrid es posarà en marxa amb extrema suavitat.

2. Pantalla d’informació múltiple TFT

Una de les grans novetats del Corolla Hybrid és la pantalla d’informació múltiple TFT a color de 7 polzades que s’ubica després del volant. És personalitzable en dues maneres (Analògic i Digital) i ens ofereix gran quantitat d’informació tant del motor de combustió interna com del motor elèctric i el seu flux d’energia.

Es maneja des dels botons situats al volant, permetent consultar les dades de quilometratge, consum o navegació, entre d’altres, així com ajustar els sensors de seguretat de sistema Toyota Safety Sense.

3. Transmisió Híbrida

La nova generació del Corolla és 100% híbrida en els seus motoritzacions, de manera que empra el canvi automàtic i-CVT, el qual resulta senzill, silenciós i fiable. En funció de la motorització triada trobarem dos possibles dissenys, però sempre es gestiona des de la ergonòmica palanca situada a la consola central.

4. Palanques del volant

Les palanques que trobaràs després del volant del nou Corolla són tan senzilles d’utilitzar com les de qualsevol cotxe convencional, però incorporen la innovadora funció Follow me home, que manté els llums del cotxe enceses durant 30 segons desde que l’apaguem per guiar-nos de camí a casa.

5. Fre d’estacionamient

Oblida’t dels frens d’estacionament convencionals, el nostre Corolla compacte està carregat de tecnologia i per això incorpora un fre elèctric, el qual s’activa i es desactiva amb només prémer un botó localitzat darrere de la palanca de canvis, oblidant-te de l’aparatosa palanca de el fre de mà. Gràcies a la funció HOLD, manté el vehicle detingut en embussos i pendents pronunciades.

6. Sostre solar panoràmic

Una altra de les grans novetats del Toyota Corolla és el seu sostre panoràmic practicable. Amb només prémer un botó situat en el sostre podrem enfonsar-nos de llum i aire fresc a l’habitacle.

7. Volant multifunció

El volant gaudeix d’un nou disseny que incorpora diversos botons des dels quals poder controlar les múltiples funcions que ens ofereixen el cotxe i la seva tecnologia híbrida.

A la banda esquerra trobaràs els ajustos de el quadre d’instruments digital, la telefonia Bluetooth i el control per veu; mentre que en el costat dret se situen les funcions de control de creuer adaptatiu i el volum de sistema multimèdia amb pantalla de vuit polzades.

8. Modes de conducció

Per tal de brindar la millor conducció possible, el Corolla Hybrid incorpora tres maneres de conducció seleccionables que ens permeten ajustar diversos paràmetres del cotxe a les nostres necessitats:

  • EV: només treballa el motor elèctric, oferint-nos una conducció 100% elèctrica lliure d’emissions i de sorolls.
  • ECO: en aquesta manera treballen conjuntament els dos motors (l’elèctric i el de gasolina) per oferir-nos una conducció menys contaminant i més suau.
  • Sport: conduir un vehicle híbrid no té perquè suposar renunciar a l’esportivitat, així que aquesta manera t’ofereix una major resposta de l’accelerador perquè et moguis amb agilitat.

A més, gràcies a les lleves que trobaràs al volant o a la palanca de canvis, podràs canviar de marxes amb el seu control seqüencial per oferir-te una conducció més esportiva i adaptada a les teves necessitats.

Ja només falta que experimentis en primera persona el senzill que és conduir el nou Toyota Corolla Hybrid. Reserva una prova de conducció gratuïta al teu concessionari més proper i descobreix tots els avantatges que et brinden els cotxes híbrids.

Per més informació, contacta amb el nostre concessionari Toyota a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.