Amb les vacances a tocar, una opció molt bona és agafar carretera i manta. Si no teniu vacances sempre podeu fer algunes de les escapades amb cotxe del nostre blog.
Avui us presentem les diferents opcions que tenim de furgonets camper de Mercedes-Benz.

Marco Polo Horizon

furgonetes camper Mercedes-Benz Horizon

El Marco Polo HORIZON porta a aventurers espontanis a qualsevol destinació en el seu habitacle confortable i elegant. Combina l’agilitat i el confort d’un turisme amb còmodes places perquè puguin passar la nit a bord fins a 5 persones. El Marco Polo HORIZON imposa pocs límits en el capítol de l’equipament. Això es refereix tant a la comoditat i el disseny com als equips d’entreteniment, navegación i assistència a la conducció. La possibilitat de disposar dels seients de forma flexible per a set persones i una alçada total inferior a dos metres, apta per a aparcaments coberts, fan d’ell un company ideal per a qualsevol situació quotidiana.

Més informació del Marco Polo Horizon

Marco Polo

furgonetes camper Mercedes-Benz Marco Polo

El Marco Polo és l’autocaravana compacta idònia per a tots aquells que aposten al màxim pel disseny i el confort també quan viatgen. Combina molts dels elements que es necessiten per viatjar, habitar i dormir a el màxim nivell: ofereix una estructura interior amb una cuina de primera i armaris, un sostre desplegable amb llit de sostre i un banc de 2 seients com llitera de confort, perquè puguin dormir còmodament 4 persones. Amb el seu equipament de qualitat elevada i el seu concepte intuïtiu de infoentreteniment, destaca tant en l’ús quotidià com en els viatges. Si encara no saps on posaràs rumb demà, el Marco Polo et garanteix la màxima flexibilitat.

Més informació del Marco Polo

Marco Polo Activity

furgonetes camper Mercedes-Benz Activity

¡Desactiva la rutina. Activa el temps lliure! El Marco Polo ACTIVITY és el vehicle d’oci variable i econòmic per a famílies i entusiastes de l’oci actiu. Gràcies al pràctic sostre elevable i a el banc de 3 seients com la llitera de confort, és possible disposar ràpidament de fins a 5 còmodes places per dormir. Amb una alçada interior màxima de 2350 mm, seients de confort basculants davant i una tauleta plegable, sempre pots disposar d’un espai acollidor per les teves excursions. Pel que fa a tipus de propulsió, el Marco Polo ACTIVITY també és molt variable, ja que es pot triar amb tracció davantera, posterior o amb tracció integral. A la vida diària et beneficiaràs, a més, de la seva maniobrabilitat i una alçada inferior a 2 metres, apta per als garatges més habituals.

Més informació del Marco Polo Activity

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.