Has sentit parlar de Help Flash? Descobreix l’últim en tecnologia en senyalització d’emergència en carreteres homologat per la DGT, una forma segura i molt més fàcil de senyalitzar el teu vehicle en cas d’emergència.

Què és Help Flash?

 

Help Flash és un dispositiu de senyalització per a situacions d’emergència a la carretera. És una llum d’emergència molt semblant a la que porten les ambulàncies, que és resistent a tot tipus de condicions meteorològiques, de manera que serem visibles fins a un quilòmetre de distància sense necessitat de baixar del nostre cotxe.

Aquest compacte dispositiu és fàcil de transportar en qualsevol vehicle, de manera que podrem utilitzar fins i tot en la nostra moto. Si el fem servir, il·luminarà la nostra posició amb una potent llum d’emergència amb tecnologia LED, la qual podrem col·locar de dues maneres: llum intermitent o fixa. Cal destacar que té una autonomia de fins a 5 hores.

Com funciona Help Flash?

El dispositiu Help Flash té un funcionament molt senzill. Tan sols haurem d’agafar-lo, i posar-lo en el sostre del nostre vehicle o en qualsevol superfície metàl·lica, ja que compta amb activació magnètica.

Si anem amb motocicleta, podrem colocar el dispositiu en el mateix guarda-rail o suport metàl·lic de la via, el qual reduirà el perill d’atropellament o col·lisió.

Després d’activar-se, emetrà automàticament una llum intensa de color groc auto, la qual serà visible a 360 graus del lloc on s’ha col·locat.

Està Help Flash homologat per la DGT?

La Direcció General de Trànsit s’ha proposat eliminar els actuals dispositius de seguretat en casos d’emergència, com els triangles lluminosos i substituir-los per un altre tipus de senyals lluminosos del tipus de Help Flash, que ja ha estat homologat per la DGT.

Aquest canvi, que s’espera que estigui totalment completat per a l’any 2025, és a causa dels principals problemes que presenten els dispositius de seguretat actuals, que són els següents:

  • No tenen en compte la nostra seguretat com ocupants del vehicle, es centren en la seguretat del resta de vehicles que hi circulen.
  • Són poc eficients i requereixen que els muntem.
  • No poden ser utilitzats en tot tipus de vehicles, como les motocicletes.

Amb aquest nou dispositiu d’emergència, es solucionen aquests problemes, de manera que ens aporten els següents avantatges enfront dels sistemes de senyalització d’emergències actuals:

  • És compacte i autònom, de manera que podrem portar-lo en tot tipus de vehicles, com les motocicletes o ciclomotors.
  • Podem posar-lo en funcionament fàcilment sense haver de perdre el temps en preocupar-nos pel seu muntatge.
  • Estarà en funcionament en segons, disminuint les possibilitats de que causem un accident.
  • Ens aportarà més visibilitat que els sistemes de senyalització actuals, sent visible a més metres de distància i captant més l’atenció d’altres conductors.

Preu Help Flash

Podrem adquirir Help Flash pel preu de 29,95 euros a la seva web oficial. També tenim l’opció d’adquirir-lo en diverses plataformes de compres en línia, com ara Amazon.

 

En definitiva, Help Flash és el nou dispositiu d’emergència de cara al futur. En cas de tenir qualsevol incident a la carretera, ens aportarà una major seguretat sense posar en risc les nostres vides ni les de la resta de vehicles.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.