híbrids-endollables-mercedes

Gamma Mercedes híbrids endollables

Mercedes-Benz és, sens dubte, un dels fabricants d’automòbils que més està apostant per la tecnologia híbrida endollable de gran autonomia del sector. La tecnologia de fabricant de Stuttgart, que permet autonomies de més de 100 km elèctrics, ofereix l’autonomia dels motors de combustió combinat amb l’eficiència de les motoritzacions elèctriques. Combinat, la tecnologia híbrida EQ Power de Mercedes-Benz ofereix consums combinats als 100km de menys de 5 litres.

A continuació et mostrem totes les motoritzacions i models que compten amb aquesta avançada tecnologia de la mà de Mercedes-Benz:

híbrids-endollables-mercedes

250 e. Per a la gamma compacta de Mercedes-Benz.

Gamma Mercedes híbrids endollables

Mercedes-Benz posa a l’abast dels seus clients una més que interessant motorització híbrida endollable anomenada 250 i, disponible en els models Classe A, Classe A Sedan, Classe B, CLA, CLA Shooting Brake, GLA i GLB.

La motorització 250 i compta amb una motorització híbrida que combina un motor de gasolina de 160 CV amb un totalment elèctric de 102 CV de potència. Totes les versions, a més, van combinades amb una caixa del canvi de 8 velocitats 8G-DCT, el que els proporciona una gran eficiència (amb un consum combinat homologat segons el cicle WLTP des només 0,9l / 100 km i unes emissions de 21 g / km) i un gran confort.

Les versions híbrides endollables EQ Power 250 i arriben, a més, una autonomia elèctrica de fins a 77 km (segons cicle NEDC), es poden recarregar a casa en 3h i 15 min (de l’0-100% amb línia monofàsica de 16 A) i són susceptibles a ajudes de Govern.

híbrids-endollables-mercedes

300 e y 300 de. Para las berlinas y SUV medios.

Gamma Mercedes híbrids endollables

Seguint en la gamma d’híbrids endollables de Mercedes-Benz ens trobem amb les versions de les berlines i SUV de mida mitjana de la marca; és a dir, per als Classe C, Classe C Estate, Classe I, Classe I Estate, GLC i GLC Coupé.

Aquests models estan disponibles amb dos interessants motoritzacions híbrides: una benzina (300 e) i una altra dièsel (300 de). La primera d’elles, la gasolina, compta amb un motor de combustió de 211 CV que va acompanyat per una motorització elèctrica de 122 CV. La segona, la dièsel, va equipada amb un motor de 194 CV i el mateix motor elèctric que la versió 300 i, que lliura una potència de 122 CV. Les dues motoritzacions van equipades, de sèrie, amb un canvi 9G-TRONIC de nou velocitats.

Tots els models compten amb autonomies elèctriques que superen àmpliament els 50 km i un consum combinat que es manté per sota dels 2 litres cada 100 km, el que els situa com les referències en els seus respectius segments Premium.

híbrids endollables Mercedes

350 e i 350 de. Per als models de representació.

Gamma mercès híbrids endollables

Finalment, trobem la més gran de les motoritzacions híbrides de fabricant alemany, disponible en els SUV GLE i GLE Coupé.

Aquestes motoritzacions són les 350 ei 350 de, i comparteixen alguns components amb les versions mitjanes (300 ei 300 de), com les motoritzacions de combustió (que donen 194 CV dièsel en la versió 350 de i 211 CV en la versió gasolina) o el canvi automàtic 9G-TRONIC.

On sí destaquen els nous GLE i GLE Coupé 350 ei 350 de és a la motorització elèctrica, que en aquest cas compta amb 136 CV de potència i que permet amb gran soltesa les més de dues tones de pes dels SUV més luxosos de Mercedes Benz. Aquestes motoritzacions, a més, permeten que les versions 350 e i 350 assoleixin una autonomia elèctrica de fins a 106 km, segons cicle WLTP; una xifra rècord en el seu segment i que permet passar mesos i mesos sense arrencar el motor de combustió i amb unes emissions de CO2 locals nul·les.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.