Hyundai ofereix una completa gamma de models ressò ja que està molt compromesa amb la mobilitat elèctrica. Per això, ha decidit fer un pas més enllà i posar-se’l encara més fàcil als seus clients, unint-se a Fenie Energia, companyia líder en electricitat, gas i serveis d’estalvi energètic. D’aquesta manera, aquells clients que comprin un model de Hyundai 100% elèctric podran gaudir de la instal·lació del punt de recàrrega de manera totalment gratuïta *, tant en habitatges unifamiliars com en comunitats de veïns.

Amb aquesta campanya Hyundai es converteix en l’única Marca que inclou la instal·lació d’un punt de recàrrega al domicili del client amb la compra d’un cotxe elèctric.

S’ha seleccionat el carregador d’última generació Circutor model eNext de 7,4 kW de potència gestionat mitjançant APP i comunicació Bluetooth, ja que permet configurar els horaris de recàrrega més convenients per al client. Així mateix, compta amb les proteccions més modernes contra sobretensions i derivacions, tant en AC com en DC.

punto recarga hyundai electrico

La instal·lació inclou una distància de fins a 40 metres de distància i 3 passos de murs o forjats, a més de tots els tràmits de legalització. Aquest farà una visita postvenda per resoldre qualsevol dubte que li pugui sorgir al client en carregar el seu Hyundai.

* Després de la visita de l’agent energètic de Fenie Energia, es confirmarà si la instal·lació compleix amb les bases de la campanya. En cas contrari, s’enviarà un pressupost en el qual s’inclouran els treballs addicionals i dispositius opcionals elegits

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.