Hyundai Motor Espanya ha presentat a Madrid el primer IONIQ 5 que ha arribat al nostre país. Es tracta d’un CUV de mida mitjana completament elèctrica que suposa un punt d’inflexió per a la companyia.
La presentació s’ha realitzat amb un aforament molt reduït i totes les mesures de seguretat anticovid a l’Espai Uno Nou de Madrid. Per això, posem a disposició de tots els mitjans el vídeo que recull de principi a fi tota la presentació.
Leopoldo Satrústegui, Director General d’Hyundai Motor España, va explicar durant la presentació les principals característiques de l’IONIQ 5.
L’IONIQ reflecteix el compromís de Hyundai amb la sostenibilitat fent servir materials ecològics. A més, ofereix la funció Vehicle-to-Load (V2L), que converteix el vehicle en un carregador sobre rodes.

Hyundai Motor España ha presentat en societat el primer IONIQ 5 que ha arribat al nostre país. La presentació s’ha realitzat de forma estàtica, amb un aforament molt reduït i amb totes les mesures de seguretat anticovid a l’Espai Uno Nou de Madrid. Per això, posem a disposició de tots els mitjans el vídeo que recull de principi a fi tota la presentació.

Leopoldo Satrústegui, Director General d’Hyundai Motor España, va explicar als assistents com és el nou IONIQ 5 i el que suposa per a la companyia tant al món com a Espanya. Javier del Val, especialista de l’Àrea de Producte de Hyundai Motor España, va oferir posteriorment una presentació tècnica del nou IONIQ 5.

Com a preludi a les intervencions de Leopoldo Satrústegui i Javier del Val, l’actriu i presentadora Silvia Ruiz va realitzar una breu performance del que suposarà per a la societat l’IONIQ 5, un model completament elèctric que reflecteix el compromís de Hyundai amb la sostenibilitat utilitzant materials ecològics. A més, ofereix la funció Vehicle-to-Load (V2L), que converteix l’IONIQ 5 en un carregador sobre rodes.

Sobre Hyundai Motor Europa HQ

La seu central de Hyundai Motor Europa es va establir formalment l’any 2000 amb la seva oficina principal a Offenbach, Alemanya. És la seu regional responsable de més de 40 mercats amb més de 3.000 punts de venda, amb una quota de mercat del 3,6% el 2020 (dades d’ACEA). El 75% dels vehicles que Hyundai ven a la regió són models dissenyats, provats i construïts a Europa per satisfer les necessitats dels clients europeus, atesos per l’àmplia infraestructura europea de l’empresa. Això inclou dues fàbriques que serveixen principalment a Europa: a la República Txeca ia Turquia. Des del gener del 2021, Hyundai té una de les gammes de productes més joves d’entre els fabricants, ja que gairebé tots els models tenen menys d’1½ anys d’antiguitat. Més del 75% de la gamma de Hyundai a Europa ja està disponible en versió electrificada, i l’empresa té previst electrificar tota la seva gamma europea per al 2025. A més, Hyundai és pionera en la mobilitat de zero emissions, incloent-hi el SUV subcompacte totalment elèctric Kona Eléctric, el seu vehicle elèctric de pila de combustible de segona generació NEXO, i el IONIQ 5 de bateria elèctrica que es llançarà properament, el primer model de la seva nova gamma de vehicles elèctrics: IONIQ.

Hyundai ofereix el seu exclusiu paquet de garantia de cinc anys sense límit de quilometratge a tots els cotxes nous venuts a la regió, proporcionant als clients una garantia de cinc anys sense límit de quilometratge, cinc anys d’assistència a la carretera i cinc anys de revisions del estat del vehicle.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.