• Les funcions centrades en la higiene, els materials sostenibles i les innovacions espacials de SEVEN posen de manifest la permanent atenció de Hyundai Motor als seus clients.
  • La gamma creixent de vehicles elèctrics de IONIQ reforça l’estratègia d’electrificació de Hyundai Motor i dóna suport al seu compromís d’assolir la neutralitat de carboni el 2045

Hyundai Motor Company ha presentat SEVEN, el seu nou prototip de SUV elèctric (SUEV), al saló AutoMobility de Los Angeles (Califòrnia, EUA). Aquest prototip de SUV elèctric de categoria superior s’exposarà a l’estand de Hyundai Motor, juntament amb altres productes líders en el seu segment, com IONIQ 5 i XCIENT Fuel Cell, al Centre de Convencions de Los Angeles des del 19 de novembre fins a el proper dia 28 d’aquest mes.

Després dels prototips 45 i Prophecy, presentats el 2019 i 2020 respectivament, SEVEN obre un nou capítol a la història de la marca IONIQ, l’aparador de vehicles elèctrics de bateries (BEV) de Hyundai. Aquestes innovacions diferenciadores, tant en disseny com en tecnologia, prioritzen els valors del client per sobre de les normes del sector. SEVEN és també una clara representació del compromís de Hyundai amb la neutralitat de carboni el 2045.

IONIQ: La marca de vehicles elèctrics que representa la visió de mobilitat del futur de Hyundai

Cada vehicle desenvolupat per la marca IONIQ ofereix al client una experiència de nova generació que integra a la perfecció les tecnologies més avançades als entorns de la vida quotidiana. El prototip SEVEN és l’exemple perfecte d’IONIQ, amb la innovació en matèria d’espai i les funcions d’higiene que transformen el vehicle en un innovador espai vital sobre rodes.

Redefinint el segment SUV amb un exterior aerodinàmicament pur i una poderosa presència

El prototip SEVEN està desenvolupat sobre la Plataforma Modular Global Elèctrica (E-GMP) de Hyundai Motor Group, una arquitectura específica per a vehicles elèctrics de bateries. La llarga distància entre eixos i el terra pla de la plataforma E-GMP permeten dissenyar una tipologia de vehicles completament nova que ofereixen noves experiències als clients.

SEVEN mostra una silueta aerodinàmicament pura que divergeix de manera instintiva del disseny d’un SUV convencional. La vora baixa del capó, una línia de sostre única i aerodinàmica, així com una àmplia distància entre eixos comuniquen una ruptura clara amb els SUV tradicionals propulsats per motors de combustió interna. El volum pur de les formes minimalistes de SEVEN contrasta amb la seva presència imponent i robusta.

Com a suport a la poderosa presència de SEVEN a la carretera, les rodes tenen aletes d’aire actives, que es despleguen o retreuen en funció dels requisits de refrigeració dels frens o de baixa resistència.

Fins i tot a la foscor de la nit, SEVEN és fàcilment identificable gràcies a les llums de Píxels Paramètrics característiques de IONIQ, que ofereixen una seqüència de benvinguda en arrencar. Els Píxels Paramètrics proporcionen un fil conductor en matèria de disseny unint els estils digital i analògic, un detall que recorda que els dissenyadors han tingut en compte cada element de disseny de SEVEN, fins al més mínim píxel.

Un interior acollidor i de premium per a l’era de la conducció autònoma

La prioritat del disseny interior de SEVEN rau en la innovació en relació a l’espai, oferint als nostres clients una llibertat mai vista fins ara. La distància entre eixos de SEVEN arriba als 3,2 metres gràcies al seu tret de disseny d’empènyer les rodes cap a fora per ampliar al màxim la superfície central.

El sostre de visió del prototip compta amb una pantalla panoràmica que no només mostra diversos continguts en funció dels gustos dels passatgers, sinó que també modifica l’ambient interior per garantir la màxima relaxació i el plaer durant el viatge.

Un entorn de mobilitat sostenible i higiènic

Hyundai Motor s’ha centrat en el desenvolupament de vehicles que garanteixin en tot moment una experiència de viatge segura i saludable. SEVEN utilitza diferents materials ecològics i ofereix funcions d’higiene líders en el seu segment, com ara el sistema de flux d’aire higiènic i l’esterilització per llum UVC.

Potent rendiment amb un objectiu d’autonomia elèctrica de més de 480 quilòmetres

Gràcies a la seva versàtil plataforma E-GMP, SEVEN serà capaç de proporcionar una extraordinària autonomia de conducció i capacitat de càrrega ultraràpida, oferint una experiència de conducció adaptada a les necessitats del client. En una situació real amb un carregador de 350 kW, SEVEN és capaç de carregar del 10% al 80% en uns 20 minuts. El prototip està dissenyat per assolir una autonomia de més de 480 km.

El camió de pila de combustible XCIENT debuta a AutoMobility LA

El nou camió de pila de combustible XCIENT de Hyundai Motor farà el seu debut en un saló de l’automòbil a Amèrica del Nord a AutoMobility LA. Hyundai ha arribat a diferents acords a nivell mundial per oferir serveis de transport comercial amb els camions de pila de combustible XCIENT i ja n’hi ha 46 en funcionament a Suïssa. Ara, Hyundai Motor està ampliant els seus esforços a Califòrnia amb el desplegament més gran d’aquests vehicles als Estats Units. XCIENT ocuparà un lloc destacat a l’estand de Hyundai i estarà acompanyat per experts en tecnologia per resoldre els dubtes dels visitants.

IONIQ 5 s’estrena a AutoMobility LA

IONIQ 5 també farà el seu debut a AutoMobility LA. IONIQ 5 és el nou CUV elèctric de mida mitjana de Hyundai. El disseny explora noves experiències que només són possibles amb la plataforma E-GMP. La versió amb tracció del darrere compta amb una autonomia elèctrica de 480 km. El seu interior aprofita les proporcions úniques que li atorga una distància entre eixos de 3.000 mm i eleva el nivell de confort i utilitat gràcies a un terra pla. L’interior també reflecteix el compromís de Hyundai amb la sostenibilitat en utilitzar materials ecològics i colors inspirats en la natura a molts punts de contacte. IONIQ 5 també ofereix la capacitat de càrrega bidireccional (V2L), que pot convertir el vehicle en un carregador sobre rodes per alimentar altres dispositius compactes durant els viatges.

* Nota: SEVEN és un prototip i les vostres especificacions no s’han de considerar com les d’un futur model de producció.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.