El nou Hyundai Santa Fe 2019 va obtenir el premi de “Redesign of the Year” atorgat per ALG®.

Aquest prestigiós premi reconeix el nou interior del cotxe orientat a la família, equipat amb pràctiques tecnologies d’avantguarda i una audaç aparença exterior.

Santa Fe 2019

ALG®, la filial d’anàlisi de TrueCar®, Inc., és el punt de referència que pronostica els futurs valors dels vehicles, així com la rellevància dels lísings. Aquest nou premi de ALG® es va determinar segons les modificacions aplicades al cotxe i la qualitat de la seva execució.

“El premi al Redesign of the Year rebut pel Hyundai Santa Fe reconeix clarament els nostres esforços per oferir un disseny més audaç en el SUV més venut de Hyundai als Estats Units. Les característiques de seguretat, el confort de les seves tecnologies, la major visibilitat i el seu espaiós interior, representen els atributs que els consumidors busquen en aquest segment de SUV altament competitiu”.

Scott Margason, director de Planificació de Producte de Hyundai Motor America

Amb el redisseny del Santa Fe, Hyundai ha triomfat en un dels segments més grans i competitius de la indústria, segons ALG®. L’exterior evoluciona progressivament enfront del seu predecessor, introduint una fàscia davantera més agressiva amb línies en negreta que porten a la part del darrere del vehicle. L’interior rep una renovació completa, creant un ambient modern amb una pantalla central més gran, un refinat quadre d’instruments i un sostre solar panoràmic amb un to que s’ajusta per augmentar la llum ambiental. Els canvis introduïts en el vehicle, així com la seva execució, justifiquen el reconeixement rebut pel Santa Fe.

El Hyundai Santa Fe ofereix un valor excepcional en posseir una sèrie de característiques estàndard de seguretat. El SmartSense de Hyundai, amb tecnologies com: sistema d’assistència a la frenada d’emergència, sistema actiu de seguiment de carril, sistema de detecció de fatiga del conductor, advertència de col·lisió en trànsit creuat, assistència de sortida segura, alerta places posteriors ocupades i càmera 360º amb guia d’estacionament.

Els tocs de primera qualitat, com el panell d’instruments tridimensional amb capes i les costura en contrast dels seients, asseguren un alt nivell de luxe. Exterior del nou Santa Fe també ha crescut en grandària, donant al vehicle encara més presència. Amb una longitud de 188 polzades, una amplada de 4,77 metres i una major distància entre eixos, també proporciona més comoditat per als passatgers que el seu predecessor. Tots els Santa Fe equipen de sèrie volant regulable amb controls d’àudio, Bluetooth i del control de creuer, i un sistema de pantalla tàctil amb pantalla d’àudio de 7 polzades amb capacitat per a Apple CarPlay ™ i Android Auto ™. No hi ha necessitat d’utilitzar un cable de càrrega, ja que posseeix una plataforma de càrrega sense fils Qi disponible per a dispositius Android compatibles, així com iPhone 8 i iPhone X d’Apple.

La línia 2019 del Santa Fe ofereix una selecció de diversos motors. Un motor gasolina GDI de quatre cilindres de 2.4 litres amb 184 CV, canvi automàtic de 6 velocitats i tracció total, o dues motoritzacions dièsel: un motor de quatre cilindres de 2.0 litres turboalimentado de 150CV amb canvi manual i tracció davantera, o un més potent 2.0 litres amb 200 CV, amb una nova transmissió automàtica de vuit velocitats i opcions de tracció davantera o tracció total.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.