Des del seu debut l’any passat, el monovolum Hyundai Staria de fins a onze places no ha deixat indiferent pel seu peculiar disseny futurista. La marca coreana ha sabut captar l’atenció dels aficionats a les minivans i la de molts amants de les furgonetes camper, que ara estan d’enhorabona amb l’arribada de la Hyundai Staria Lounge Camper.

Aquesta furgoneta està equipada amb tot el necessari per gaudir a l’aire lliure, s’ha basat en el nivell d’acabat més alt de la gamma Staria i podria convertir-se en una gran rival per a alguns pesos pesants de la seva categoria com la Volkswagen Califòrnia, la Mercè- Benz Marco Polo o fins i tot per a la nouvinguda Volkswagen ID Buzz.

De moment, la Hyundai Staria Lounge Camper estarà disponible al seu mercat natal amb dues versions denominades Camper 4 i Camper 11 en al·lusió al seu nombre de seients. També podria arribar a altres mercats com l’europeu, cosa que no està descartada.

Una camper avantguardista equipada amb tot el necessari

 

Staria 2

 

La Hyundai Staria Lounge Camper és la quarta de les variants del Staria en arribar a Corea del Sud, després de les dues versions de passatgers, una furgoneta de càrrega (Staria Load) i el ‘Kinder’: un autobús escolar de 15 places com a nouvingut del futur.

Pel que fa al disseny exterior de la Lounge Camper -basada en l’acabat de la gamma Staria-, un dels elements que més criden l’atenció és el sostre desplegable d’accionament elèctric. Aquest compta amb prou espai per albergar un matalàs per a dos adults, que a més va inclòs amb la furgoneta.

 

Mesa Extraible

 

També de sèrie trobem el pràctic tendal exterior enrotllable situat al lateral dret del vehicle, que s’extreu i es plega en tot just segons i porta llums LED incorporades.

Complementen el conjunt dues cadires plegables i una taula extraïble que llisca des de sota dels seients del darrere del vehicle en obrir la porta del darrere i també pot muntar-se a linterior: una solució del més enginyosa que facilita gaudir al màxim de laire lliure.

 

Mesa Int

 

Gràcies a la seva longitud de 5,25 m, l’habitacle de la Hyundai Staria Lounge Camper és espaiós i permet varietat de configuracions. Tant a la versió Camper 4 (de quatre places) com a la versió Camper 11 (d’onze) els seients del darrere es poden plegar per proporcionar espai extra per a dos adults amb un matalàs d’aire.

 

Habitaculo

 

Tot i que la versió més gran ofereix més amplitud per dormir, la Camper 4 porta un equipament més complet.

Aquesta inclou: una cuina de dos focs, aigüera, nevera amb capacitat de 36 l -que funciona amb una font d’alimentació externa-, gran quantitat d’armaris i compartiments i fins i tot una dutxa exterior fàcilment accessible des de la part posterior del vehicle. La porta del darrere porta una tela mosquitera fàcil de posar i treure.

 

Int

 

A més, compta amb un dipòsit de 70 litres d’aigua neta i un dipòsit de 40 litres d’aigua bruta. Tots dos dipòsits, la bateria i la calefacció estacionària es controlen a través d’una pantalla tàctil de 12,1 polzades i hi ha diverses preses de corrent distribuïdes per l’habitacle. A banda, la marca ha preparat diferents paquets d’equipament opcional.

 

Pantalla

 

Sota el capó, el Hyundai Staria Lounge Camper està disponible amb dos motors: un turbodièsel de 2.2 l i quatre cilindres amb una potència de 177 CV i un parell màxim de 430 Nm o bé amb un 3,5 litres V6 atmosfèric Bifuel (gasolina i GLP ) amb 272 CV.

Encara que en la versió d’accés va associat a una transmissió de vuit velocitats que envia la potència a les rodes davanteres, pot comptar amb la tracció total 4×4 HTRAC com a opció.

 

Ducha

 

El Staria Lounge Camper està disponible únicament en color blanc o negre a l’exterior, a joc amb un interior que només està disponible en color negre o marró.

A l’espera de saber si arribarà a altres mercats, la Hyundai Staria Lounge Camper es vendrà a Corea a partir de 49.470.000 wones (gairebé 37.000 euros al canvi) a la versió Camper 11, i des de 68.580.000 wones (poc més de 51.000 euros) per a la variant Camper 4, per estar més equipada.

 

Tota aquesta i més informació al nostre concessionari de Hyundai de Badalona.
0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.