Amb una proposta de dos sistemes de propulsió de gran autonomia i zero emissions, el nou e-Soul s’uneix a la creixent gamma Kia de models híbrids, híbrids endollables i elèctrics.

El nou Kia e-Soul porta als crossovers urbans la propulsió zero emissions i una gran autonomia. En la seva tercera generació, el que va ser el primer crossover urbà de Kia -i el tercer model 100% elèctric comercialitzat per Kia- és més distintiu, dinàmic i innovador que mai.

L’e-Soul adopta el icònic disseny i el caràcter desenfadat dels seus predecessors. A Europa, estarà mogut exclusivament per energia elèctrica, amb dos sistemes de propulsió de gran autonomia i zero emissions. La nova generació de bateries que impulsen a el nou e-Soul són fins a un 30% més eficients en energia que les de l’actual model elèctric (Soul EV).

L’e-Soul manté els punts forts que han caracteritzat a les generacions prèvies d’aquest model: excel·lent relació entre valor i preu, un interior ampli per a cinc ocupants, nivells alts d’espai i de versatilitat. Com tots els seus models, el nou e-Soul es vendrà a Europa de sèrie amb el compromís de qualitat de Kia: la seva incomparable garantia de 7 anys o 150.000 km, que també cobreix el motor elèctric i la bateria.

Disseny exterior

Actualització d’un símbol: disseny distintiu i completament nou

Fresc, modern i distintiu, el nou e-Soul és un homenatge a l’icònic disseny i als el caràcter divertit de les dues primeres generacions del Soul. Amb les seves noves línies esculpides, detalls definits i elements tècnics d’il·luminació, el nou e-Soul és la versió més futurista, jove i innovadora fins a la data.

Disseny interior

Interior tècnicament avantguardista inspirat per la música

Des del llançament de l Soul, la música ha estat un fil conductor en el seu disseny. En la tercera generació, continua sent un atribut fonamental de la personalitat de l’cotxe. Per a aquest nou model, els dissenyadors i els enginyers han “pujat el volum” a l’interior, prenent la seva inspiració de la visualització de el so.

Sistema de propulsió i dinàmica

Gran autonomia, zero emissions i dos sistemes de propulsió elèctrics

A Europa, el nou Kia e-Soul es vendrà exclusivament com a vehicle elèctric. La gamma tindrà dos sistemes de propulsió completament elèctrics i amb zero emissions, per satisfer les necessitats i adaptar-se al pressupost de diferents clients.

UVO CONNECT està concebut per portar la conducció fins a l’era digital, connectant als conductors de tot el món per proporcionar valuosa informació a través de la pantalla tàctil al cotxe o de les seves smartphones.

Aquesta nova tecnologia s’ha desenvolupat per complir amb l’última normativa de protecció de dades de la Unió Europea (GDPR), que assegura el més alt nivell de privacitat i protecció de dades.

Seguretat

Completa gamma de sistemes avançats de seguretat activa

Una gamma de sistemes de seguretat passiva i activa assegura el millor grau de protecció possible per als ocupants en cada viatge. Els sistemes avançats d’assistència a la conducció (Advanced Driving Assistance Systems ADAS) de Kia contribueixen a reduir molts dels riscos i de l’estrès inherent a la conducció.

Les tecnologies disponibles inclouen assistència per evitar col·lisions frontals (Forward Collision-avoidance Assist FCA), sistema de detecció d’angle mort (Blind-spot Collision Warning BCW), control de creuer adaptatiu (Smart Cruise Control SCC) amb parada i arrencada automàtics (Stop & Go), sistema d’assistència de manteniment de carril (Lane Keeping Assist LKA), detector de fatiga (Driver Attention Warning DAW) i assistent dinàmic per llums de carretera (High Beam Assist HBA). L’assistent per a seguiment de carril (Lane Following Assist LFA), una tecnologia de conducció autònoma de nivell 2 de Kia, controla l’acceleració la frenada i la direcció en funció de el vehicle que circuli per davant. A una velocitat entre 0 i 130 km / h, el LFA utilitza una càmera i sensors de radar per mantenir la distància segura amb el vehicle precedent, a el temps que registra les línies de la carretera perquè l’e-Soul circuli pel centre de seu carril. Així mateix, l’e-Soul disposarà de càmera posterior (Rear View Monitor RVM) amb guies per a l’estacionament (Pàrquing Assist) i assistència per a evitar col·lisions laterals posteriors (Cross-traffic Collision-avoidance Assist RCCA).

 

Per a més informació contacti amb el nostre concessionari KIA a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.