kona electric reconeixements
  • Sense límits: el nou KONA Elèctric demostra la seva eficiència en les proves de llarg abast.
  • El primer SUV subcompacte del món totalment elèctric està guanyant importants premis a Europa.
  • El KONA Elèctric obté les millors qualificacions per la seva assequibilitat, rendiment, facilitat d’ús i disseny.

 

Després de l’exitós llançament a l’estiu de 2018, el nou Hyundai KONA Elèctric està guanyant importants premis del món del motor.

El segon vehicle de Hyundai completament alimentat per bateria està sent premiat per la seva autonomia, rendiment, assequibilitat i facilitat d’ús en general.

“La quantitat de prestigiosos premis que ha guanyat el KONA Elèctric fa que destaqui entre la resta de models de la seva classe. El KONA Elèctric demostra la nostra experiència en el desenvolupament de cotxes ecològics altament eficients i marca una nova fita en el segment dels elèctrics. de la combinació de la carrosseria SUV i la mobilitat elèctrica, neix el KONA elèctric, un cotxe sense límits, en el qual destaca el nostre lideratge en la mobilitat futura” -Andreas-Christoph Hofmann, vicepresident de Màrqueting i Productes a la seu de Hyundai Motor Europe.

 

Proves de llarg abast: més enllà dels límits

En nombroses proves independents de llarga distància, el KONA Elèctric ha superat els 482 quilòmetres registrats oficialment sota les proves WLTP. Una de les primeres proves d’autonomia es va dur a terme per al Saló de París. Cinc KONAS Elèctrics amb dos periodistes van cobrir la distància de Frankfurt a París. L’abast màxim aconseguit va ser de 506 quilòmetres amb una velocitat mitjana de 75 quilòmetres per hora.

A més, el KONA Elèctric va arribar als 613 quilòmetres amb una sola càrrega en una prova realitzada per la revista d’automoció més gran d’Alemanya, Auto Bild. La revista francesa de Motor Caradisiac va establir un rècord encara més alt en el Saló de l’Automòbil de París. El KONA Elèctric viatjar 734,4 quilòmetres amb una sola càrrega i va superar a tots els de la competència.

Al Regne Unit, en les proves de gamma real per a cotxes elèctrics: What Car? que complementa les seves proves de ‘True MPG’ per a cotxes de gasolina i dièsel, KONA Elèctric va aconseguir una xifra ‘real’ de 416.8 quilòmetres amb una sola càrrega: la major autonomia de tots els que van provar. El KONA elèctric, equipat amb un paquet de bateries de 64kWh, es va provar juntament amb altres 13 models de zero emissions a la pista de proves de Millbrook Proving Ground, en condicions diferents de conducció.

kona electric reconeixements

 

Grans premis a Europa per fer que la mobilitat del futur sigui accessible per a tothom

El febrer d’aquest any, el KONA Elèctric va ser nomenat com un “canvi de joc” en l’anual Fleet World Honors amb seu al Regne Unit. Aquest va ser el primer premi que va rebre aquest model, marcant així el començament d’aquest èxit.

Al juliol de 2018, en els Auto Express New Car Awards, Hyundai va guanyar diversos premis, inclòs el del “Cotxe elèctric assequible de l’any“. El KONA Elèctric va lluitar contra el Nissan Leaf i el Volkswagen e-Golf, i els jutges es van decantar per la seva gran autonomia (amb una sola càrrega) i el seu preu assequible.

També en el Saló de l’Automòbil de París de 2018, un dels esdeveniments del motor més grans del món, un jurat d’experts format per la revista francesa de tecnologia en línia 01net.com va aclamar al KONA Elèctric com el “Cotxe elèctric de l’any“, destacant la millor relació cost-benefici del vehicle.

El primer SUV subcompacte totalment elèctric de Hyundai també va ser nomenat com el “Millor Eco Car” pels Parkers New Car Awards 2019 del Regne Unit. Va ser premiat per la seva excel·lent autonomia, la seva facilitat d’ús en el dia a dia, el seu atractiu disseny i la seva assequibilitat, el que permet als clients considerar a aquest vehicle elèctric com el seu pròxim cotxe familiar. També va ser nomenat com el “Cotxe Verd de l’Any” a l’Escape6 Prague Car Festival a la República Txeca.

 

El nou KONA Elèctric: un cotxe sense límits

El KONA Elèctric és un automòbil sense límits, que combina l’estil progressiu dels SUV de Hyundai i el tren de potència elèctric de zero emissions. Es tracta del primer SUV subcompacte totalment elèctric del mercat europeu, que ofereix una gamma molt completa i una autonomia de fins a 482 quilòmetres * (619 km en cicle urbà) segons WLTP. El KONA Elèctric manté el disseny característic i l’actitud del KONA de combustió. Gràcies a la seva amplitud, el nou KONA Elèctric és un automòbil veritablement versàtil, adequat per a l’ús diari.

Vine a probar-lo al nostre concessionari Hyundai a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *