mercedes-amg GLC

Elegants multitalent amb gens de bòlids de competició

Un dinamisme accentuat, funcions perfeccionades de connectivitat i maneig mitjançant gestos són només alguns dels aspectes de l’actualització dels apreciats models GLC 63 4MATIC + de Mercedes-AMG (consum de combustible en el cicle mixt: 12,4-12,1 l / 100 km; emissions de CO2 en el cicle mixt: 283-275 g / km). Tant el SUV com el coupé es distingeixen per un nou disseny dels fars, encara més cridaner, i pel sistema de multimedia MBUX amb funcions i indicacions específiques d’AMG. El nou sistema de control d’estabilitat AMG DYNAMICS i el diferencial autoblocant en l’eix posterior, que treballen ara de sèrie amb regulació electrònica en tots els models, permeten explorar vivències de conducció encara més subtils i suggestives. El SUV i el coupé són els únics vehicles de l’entorn de competència propulsats per un motor biturbo de vuit cilindres. Altres equips que avalen el màxim nivell de gaudi al volant són el tren de rodatge amb suspensió pneumàtica i amortiment adaptatiu regulable, la tracció integral amb distribució completament variable de bat i el sistema de frens d’alt rendiment amb discos compostos. El SUV d’altes prestacions en format mitjà ofereix molt espai per a passatgers i per equipatge, un habitacle variable, un generós equipament de seguretat i tot el necessari per oferir als seus ocupants un alt confort en recorreguts llargs.

mercedes-amg GLC

mercedes-amg GLC

mercedes-amg GLC

El Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC + (consum de combustible en el cicle mixt: 12,4 l / 100 km, emissions de CO2 en el cicle mixt: 283 g / km) gener ostenta ara per ara el rècord mundial per SUV al circuit històric Nürburgring amb un temps per volta mesurat i legalitzat notarialmente de 7: 49,369 minuts.
«El rècord establert en aquest llegendari circuit acredita de forma impressionant el lideratge del GLC 63 en el seu segment pel que fa al dinamisme de conducció. El nostre motor biturbo V8 constitueix una proposta única dins de l’entorn de competència. Amb la incorporació d’AMG DYNAMICS hem accentuat un cop més el dinamisme de la conducció, i MBUX amplia les funcions de connectivitat i millora la idoneïtat per a l’ús diari. Amb altres paraules, el GLC 63 és un multitalent en qualsevol situació », destaca Tobias Moers, President del Comitè de Direcció de Mercedes-AMG GmbH.

Les novetats més importants, en resum:

 • Nou disseny dels fars
 • Nou disseny de les llums del darrere
 • Noves llandes opcionals de 21 polzades
 • Nous embellidors dobles de la sortida d’escapament de 90 mm amb secció trapezoïdal
 • Nou color de la carrosseria gris grafit metal·litzat
 • Sistema d’infoentreteniment MBUX amb funcions i indicacions específiques d’AMG, visualitzador amb pantalla tàctil, comandament fònic de resposta més ràpida i, com a opció, maneig per gestos
 • Nou volant AMG amb botons Touch Control i tecles (de sèrie en el model S)
 • Nou entapissat en cuir gris magma / negre amb costures d’adorn en color de contrast groc
 • Diferencial autoblocante amb regulació electrònica en l’eix posterior, de sèrie en tots els models
 • Nou programa de conducció d’AMG DYNAMIC SELECT «Calçada relliscosa»
 • Sistema de control d’estabilitat AMG DYNAMICS amb tres configuracions d’agilitat (quatre en el model S)
 • Assistent de maniobra amb remolc
 • Models S equipats de sèrie amb el paquet AMG Driver

El SUV i el coupé estan disponibles en dues variants diferents, la bàsica i el model S. El motor V8 biturbo de 4,0 litres desenvolupa 350 kW (476 CV) o 375 kW (510 CV), el parell motor màxim ascendeix a 650 o 700 Nm. El GLC 63 4MATIC + accelera de zero a 100 km / h en 4,0 segons, el model S fins i tot en 3,8 segons. La velocitat màxima és de 250 km / h en el model bàsic (limitada electrònicament; 270 km / h en combinació amb el paquet AMG Driver). En els models S, aquesta cota és 280 km / h. L’impressionant dinamisme es deu també al tren de rodatge AMG RIDE CONTROL + amb suspensió pneumàtica i amortiment adaptatiu regulable -que inclou ara com a equipament de sèrie per a totes les variants un diferencial autoblocante amb regulació electrònica en l’eix posterior- i als suports dinàmics del motor, que es munten de sèrie en els models S.

mercedes-amg GLC

mercedes-amg GLC

mercedes-amg GLC

 

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.