Mercedes-Benz Vans Espanya aposta per dos grans protagonistes per al Saló Internacional del Caravaning, que se celebra a Barcelona del 16 al 24 doctubre. Són les tres variants de la gamma Marco Polo, inclosa la nova edició especial Marco Polo ArtVenture, i la furgoneta Sprinter camperitzada.

Gamma Marco Polo

Marco Polo és una aposta per la independència sense perdre de vista l’estil. El seu equipament camper incorpora mòdul de cuina, aigüera, nevera i múltiples solucions d’emmagatzematge. Pel que fa al confort, està garantit pels seients davanters giratoris, el banc de seients convertible en llit i el llit addicional del sostre, que en conjunt ofereixen una còmoda habitabilitat per a fins a cinc persones.

A més, el Marco Polo equipa de sèrie el sistema multimèdia MBUX, els últims serveis de Mercedes me connect i l’innovador mòdul d’interfície de control avançat de MBAC. En resum, estem davant una autèntica llar intel·ligent sobre rodes que es pot controlar des de la pantalla tàctil o el smartphone.

El Mercedes-Benz Marco Polo està disponible en tres versions:

  • Marco Polo és el vehicle ideal per a individualistes que busquen la independència i el confort i que utilitzen l’autocaravana tant en el dia a dia com en viatges més llargs.
  • Marco Polo Activity és una autocaravana compacta desenvolupada sobre la base de la Vito Tourer. Un vehicle funcional, amb un interior molt flexible. Ara introdueix una nova generació de motors dièsel de quatre cilindres de fins a 237 CV. Estarà disponible la transmissió automàtica 9G-Tronic.
  • Marco Polo Horizon conjuga el confort i disseny del Marco Polo amb la funcionalitat del Marco Polo Activity. Desenvolupat sobre la base de la Classe V, el Marco Polo hereta d’aquesta el seu nou i cridaner disseny frontal, i incorpora també els nous motors dièsel i la transmissió automàtica 9G-Tronic.

Per al Saló Internacional del Caravaning 2021 Mercedes-Benz ha reservat la presentació de la nova edició ArtVenture, que aporta un toc de color al disseny exterior de les tres versions del Marco Polo:

  • Sostre abatible amb les manxes en color aiguamarina.
  • Tres decoracions opcionals per als laterals.
  • L’obertura frontal al sostre elevable és un toc funcional que obre una finestra a l’exterior.

Sprinter 317 CDI furgó camper

La nova generació de la Sprinter assoleix nivells de confort i seguretat propis d’un turisme Mercedes-Benz. La nova motorització específica per a autocaravanes de 170 CV obre un nou ventall de possibilitats de transformació/carrossat. Un exemple és aquesta versió camperitzada batejada com a Sprinter camper maite Plus.

Amb un disseny funcional, ergonòmic i minimalista, fins a quatre ocupants gaudeixen de la màxima comoditat: control total a través del mòbil de les funcions més importants del vehicle, un gran lavabo amb dutxa, un llit fix XL…

Per al conductor el maneig és confortable, amb un volant tàctil multifunció, una pantalla tàctil, control per veu i un panell dinstruments clar i eficaç. A la Sprinter el disseny digital és excel·lent, i el programari inclou funció d’autoaprenentatge.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.