La gamma de vehicles EQ s’amplia amb el llançament del Mercedes-Benz EQV, el primer monovolum Premium que, al costat d’un disseny elegant i una gran dinamisme, combina la funcionalitat amb la mobilitat sense emissions. Amb gran varietat de configuracions, des de sis a vuit places, i dues longituds de carrosseria, aquest nou model ofereix un interior amb el major nivell de confort possible.

L’estètica avantguardista de la família EQ es manté en el Mercedes-Benz EQV, destacant la reixa del radiador de panell negre amb lames cromades, el perfil net i les llantes d’aliatge lleuger de 18 polzades. I l’interior manté aquesta mateixa estètica, amb el sistema de infoentreteniment MBUX amb informació i gràfics específics EQ, que ofereix un funcionament senzill i intuïtiu a través del seu sistema de control per veu amb autoaprenentatge i les seves funcions de connectivitat innovadores.

El nou Mercedes-Benz EQV ofereix un gran nombre de configuracions dels seus seients, des de la flexible instal·lació de fins a sis seients individuals, que el converteixen en un gran vehicle de representació en complir els requisits per al trasllat de VIPs d’una manera còmoda i silenciosa , fins a les sis, set o fins i tot 8 places dels bancs correguts.

Com ja hem comentat, el Mercedes-Benz EQV, la versió 100% elèctrica del Mercedes-Benz Classe V, comptarà amb dues carrosseries, una de 5,14 metres i una distància entre eixos de 3,20 metres i una altra de 5,37 metres i 3,40 metres entre eixos, i, en funció de la configuració interior, ofereix un volum de càrrega de fins a 1.030 litres.

Però sens dubte, l’aspecte tècnic més destacat del Mercedes-Benz EQV és la seva autonomia de 405 quilòmetres. La bateria de 90 kWh, situada sota el pis per millorar el comportament dinàmic i garantir el major espai possible a l’habitacle, compta amb funció de càrrega ràpida, el que permet omplir fins al 80% de la seva capacitat en 45 minuts.

El carregador integrat en el Mercedes-Benz EQV és de 11 kW, el que permet la recàrrega a través d’un endoll domèstic o d’un Wallbox en menys de 10 hores. La marca alemanya també destaca la xarxa Mercedes em Charge, la més àmplia del món, que compta amb més de 300.000 punts repartits per tot Europa.

El rang operatiu de la bateria del Mercedes-Benz EQV s’utilitza al màxim ja que també es carrega en moviment, a l’desaccelerar o frenar. El sistema es controla a través de les lleves del volant, que també és assistit pels diferents maneres de conducció amb què compta. Aquestes maneres Eco+ maximitzen l’autonomia en funció de les diverses situacions d’ús.

Amb un intel·ligent disseny, el motor elèctric i la transmissió Eats del Mercedes-Benz EQV se situen en l’eix davanter. La potència màxima del motor arriba als 150 kW (204 CV), amb un parell motor de 362 Nm, i la velocitat màxima està limitada a 160 km / h. Tant el motor, com la transmissió amb una relació de canvi fixa, el sistema de refrigeració i els components de la gestió electrònica formen una unitat compacta.

Vine a veure’l al nostre concessionari oficial Mercedes-Benz a Badalona

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.