Mercedes-Benz GLE

El pioner dels SUV de gamma alta es reinventa en la seva nova generació gràcies a un disseny exterior atractiu i funcional, que arriba a un nou rècord d’aerodinàmica dins el segment dels vehicles SUV, amb un índex de 0,29. A més, el nou Mercedes-Benz GLE inclou nombroses innovacions, com la novetat mundial del tren de rodatge actiu Correu ACTIVE BODY CONTROL, que permet regular de manera independent les forces d’amortiment i de suspensió en cada roda, o el MAGIC VISION CONTROL, un sistema que permet treballar millor als eixugaparabrises, assegurant una visió impecable.

El disseny exterior del nou Mercedes-Benz GLE combina emoció i intel·ligència, amb un frontal que transmet poder i molts àpexs de trets musculosos, creant un conjunt atlètic i esportiu. Un disseny treballat per proporcionar un excel·lent comportament aerodinàmic, que contribueix a reduir el consum de combustible, al qual s’uneix un treball de precisió per aconseguir millorar també les propietats aeroacústiques.

Mercedes-Benz GLE

 

En comparació amb la generació anterior, el nou Mercedes-Benz GLE ha ampliat la seva batalla en 80 mil·límetres, aconseguint que l’habitacle creixi de manera considerable i ofereixi el màxim confort per fins a set ocupants. A més de comptar amb seients que disposen d’una gran varietat d’ajustos, també s’ofereix amb el Head-up-Display a tot color i el revolucionari sistema MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Amb dues pantalles de 12,3 polzades, incloses de sèrie per a mostrar la informació del quadre d’instruments i la visualització de mitjans, el sistema MBUX del nou Mercedes-Benz GLE ofereix una nova experiència de maneig amb gràfics d’alta qualitat, fàcils de comprendre, i suggestives imatges i animacions. El seu maneig s’ha perfeccionat en molts aspectes i compta amb quatre estils de visualització: Modern Classic, Sport, Progressive i Discrete.

Mercedes-Benz GLE

 

Els sistemes d’assistència a la conducció del Mercedes-Benz GLE estrenen funcions Intelligent Drive que resulten excepcionals fins i tot per a vehicles d’altres segments, com l’assistent actiu de distància DISTRONIC. Aquest sistema reacciona en funció de la informació rebuda a través d’LiveTraffic, anticipant-se als sensors i càmeres del vehicle. Una altra novetat és l’assistent actiu de direcció, que ajuda a formar un passadís per facilitar les tasques dels serveis de rescat.

El concepte Intelligent Drive, desenvolupat per la marca alemanya, permet al Mercedes-Benz GLE frenar per si mateix si l’assistent de frenada actiu detecta perill de col·lisió. També compta amb controls actius d’angle mort, per canvi de carril, de parada d’emergència, de maniobra evasiva, control de senyals de trànsit, de velocitat límit, PRE-SAFE PLUS o ajuda activa per aparcar amb PARKTRONIC.

Mercedes-Benz GLE

 

A aquest complet paquet d’assistents del Mercedes-Benz GLE s’uneix el control de confort ENERGIZING, compost per diferents sistemes que gestionen la il·luminació, la música o les funcions de massatge dels seients. Amb diferents programes, com Frescor, Calor, Vitalitat, Ambient plaent o Benestar, el sistema afegeix el nou ENERGIZING COACH, capaç de recomanar programes específics en funció de cada situació.

Està previst que els primers lliuraments del nou Mercedes-Benz GLE es realitzin al febrer, amb dues motoritzacions en la fase inicial de comercialització:

  • GLE 300 d 4MATIC: un motor dièsel de quatre cilindres, capaç de desenvolupar 245 CV i un parell motor de 500 Nm.
  • GLE 450 4MATIC: amb sistema de microhibridació de 48 volts i distintiu ambiental “ECO“, generant 367 CV i 500 Nm de parell motor.

 

Més endavant, el Mercedes-Benz GLE comptarà amb noves motoritzacions dièsel, inclosa una variant híbrida endollable:

  • GLE 350 d 4MATIC: motor de sis cilindres amb 272 CV de potència màxima i 600 Nm de parell motor.
  • GLE 400 d 4MATIC: també de sis cilindres, aquest motor desenvolupa una potència de 330 CV i un parell motor de 700 Nm.

Les versions del nou Mercedes-Benz GLE equipades amb motors de sis cilindres poden equipar-se amb una tracció integral variable, Torque on Demand (TonD), capaç de regular la distribució del parell motor entre els dos eixos que, en funció del programa de conducció, permet un marge de 0 a 100%. Combinat amb el paquet opcional Offroad, a la tracció integral totalment variable s’afegeix la desmultiplicació Low Range i High Range, fent que el vehicle pugui circular per qualsevol terreny.

 

En el concessionari Mercedes Badalona ja admetem comandes de l’Mercedes-Benz GLE. Vine a informar-te!

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.