Nissan també va liderar el mercat de vehicles elèctrics al mes d’octubre

El mercat de vehicles elèctrics purs va registrar en el mes d’octubre un total de 753 matriculacions, fet que suposa un descens del 27,7% sobre el mateix mes de l’any anterior. Aquest descens es deu fonamentalment al fet que els compradors estan esperant que es posin en marxa els fons que el Govern ha destinat a la compra de vehicles elèctrics. Aquest retard, així com la incertesa de quan serà possible beneficiar-se d’aquests ajuts, causa una demora en les decisions de compra dels consumidors.

Malgrat aquest descens del mercat, en el que va d’any en el nostre país s’han matriculat un total de 5.274 vehicles elèctrics, la qual cosa representa un 31,3% de creixement.

nissan lider vehiculos electricos

Al mes d’octubre, Nissan, amb un total de 190 matriculacions, ha liderat el mercat de vehicles elèctrics amb una quota del 25%, és a dir, un de cada quatre vehicles elèctrics que s’han venut a Espanya durant el mes d’Octubre ha estat un Nissan. Les comandes del LEAF mantenen un bon ritme i ja són als 1.800 fins al mes d’octubre.

Si ens centrem en els turismes, el mercat del vehicle elèctric a Espanya té un nom propi i és el Nissan LEAF. Al mes d’octubre, amb un total de 149 unitats matriculades, ha liderat el rànquing de models més venuts al mercat espanyol amb una quota del 27,6%, és a dir, més d’un de cada quatre turismes elèctrics venuts a Espanya va ser un Nissan LEAF al mes d’octubre d’enguany.

Per la seva banda, Nissan ha matriculat en el que portem d’any un total de 278 unitats de la furgoneta elèctrica e-NV200, el que suposa una quota de mercat del 21%. El ritme de comandes de l’e-NV200 segueix sent intens, superant les 850 comandes en només sis mesos.

Si vols probar el NISSAN LEAF, contacta i demana cita en el nostre concessionari Nissan a Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *