Nou-Audi-A6-1

Nou-Audi-A6-1

El Saló de Ginebra 2018 ha estat l’esdeveniment escollit per la marca alemanya per al debut mundial de la vuitena generació de l’Audi A6. La nova berlina és més versàtil que mai i introdueix una gran quantitat d’innovacions en el seu segment, elevant el llistó entre els vehicles premium en aspectes com el confort, l’esportivitat i la digitalització. Si el vols veure en viu vine al concessionari Audi Badalona.

El disseny exterior del nou Audi A6 presenta una línia amb formes poderoses que, al costat dels passos de roda, accentuen la genètica quattro. Destaca la part frontal, amb una graella Singleframe eixamplada, les entrades d’aire laterals o els nous fars, amb l’opció d’equipar els HD Audi Matrix LED. A més, els retrovisors exteriors augmenten la sensació d’esportivitat en situar en el marc inferior de les portes.

Nou-Audi-A6-2

Amb la possibilitat de guardar fins a set perfils de conducció diferents i personalitzar fins a 400 funcions, el nou Audi A6 permet ajustar les preferències de cada conductor. A més de 4 opcions de tren de rodatge, suspensió convencional amb molles d’acer, suspensió esportiva, suspensió de duresa regulable i suspensió pneumàtica adaptativa, també s’ha ampliat l’oferta pel que fa a pneumàtics, amb mides que van des de 17 fins a 21 polzades.

L’interior del nou Audi A6 ofereix la mateixa capacitat de càrrega al maleter, 530 litres, però augmenta l’espai per a les cames en les places del darrere i el cap i espatlles en totes les places. Destaquen a l’habitacle la doble pantalla de la consola central, de 8,6 polzades la inferior i 10,1 la superior, i l’Audi Virtual Cockpit de 12,3 polzades. També es pot sol·licitar un paquet d’il·luminació ambiental, que crea un ambient fascinant i una sensació de benestar.

Nou-Audi-A6-3

L’excel·lència tecnològica de la combinació de sensors, càmeres i algoritmes amb els quals ha estat equipat el nou Audi A6, capaços de reconèixer la situació de conducció, avaluar-la, activar els sistemes d’assistència i intervenir en el moment en què sigui necessari. Fruit d’aquesta excel·lència, es fa un pas més cap a la conducció autònoma a través de sistemes intel·ligents com Audi AI garatge pilot i Audi AI pàrquing pilot.

Recolzat en la tecnologia Mild-Hybrid de 48 volts, que permet circular a vela i mitjançant la funció de start-stop, el nou Audi A6 equip inicialment la següent gamma de motors:

  • 3.0 V6 TFSI gasolina de 340 CV, amb caixa de canvis S tronic de doble embragatge
  • 2.0 TDI dièsel de 204 CV, amb caixa de canvis S tronic de doble embragatge
  • 2.0 V6 TDI dièsel de 231 i 286 CV, amb transmissió automàtica Tiptronic de 8 velocitats

Nou-Audi-A6-4

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *