Per la seva versatilitat i la seva capacitat d’adaptar-se a gustos i necessitats molt diverses, el Nou Citroën Berlingo, ‘Made in Spain’ obre una nova era en el segment dels vehicles polivalents, que el consolida com tota una referència en el mercat.

Amb la sèrie especial 100 Anys, el Nou Citroën Berlingo celebra el centenari de la marca amb un elevat nivell tecnològic i de confort.

La gamma del Nou Citroën Berlingo, totalment equipada i disponible en dues talles, M i XL, es comercialitza des 15.190 €.

El Nou Citroën Berlingo porta ja gairebé un any en els nostres carrers i carreteres i ha refermat el seu èxit en el mercat espanyol. Hereu d’una saga que ha deixat una empremta important al nostre país des de 1996, aquesta nova generació “Made in Spain” aposta per un disseny que s’acosta a l’univers SUV i una vocació pràctica que li permet ser el company ideal en qualsevol aventura. Perfecte tant per als reptes del dia a dia com per als viatges del cap de setmana o les vacances d’estiu a la muntanya oa la platja, és una autèntica icona “Inspired by You”.

Nuevo Citroen Berlingo

Carro de la compra, maletes, motxilles de l’escola, equipament d’acampada o taules de surf troben el seu lloc, sense problemes, en el seu ampli espai interior, que aposta per la modularitat. Ofereix, per exemple, tres seients abatibles individuals a les places posteriors. Gràcies a un senzill mecanisme, es pot disposar d’un sòl totalment pla. D’aquesta manera, la longitud de càrrega pot arribar als 3,05 m (2,70 ma la versió M), si també es deixa el seient de l’acompanyant en posició horitzontal. El seu volum de maleter és tota una referència, fins a arribar als 775 l en la versió M. A més, l’habitacle disposa de 28 espais portaobjectes, amb fites com la nova generació del sostre Modutop® que també ofereix una major lluminositat, o la guantera Top Box, possible gràcies als Airbag in Roof.

Nuevo Citroen Berlingo

Pel que fa a les prestacions, el Nou Citroën Berlingo destaca per la seva maniobrabilitat, el seu menor pes i la seva important arsenal tecnològic, amb 19 noves funcions d’ajuda a la conducció, segons versions. Per augmentar el confort, s’ha realitzat un ajust específic de les suspensions, que es beneficia de les dècades de “saber fer” de Citroën en aquesta matèria. En l’apartat de la connectivitat, compta amb novetats com el navegador Citroën ConnectNAV o el sistema de recàrrega sense fils per smartphones. Estructurada en tres nivells d’acabat (Live, Feel i Shine), la gamma del Nou Berlingo està totalment equipada des del primer nivell.

Nuevo Citroen Berlingo

Quan es va llançar comercialment a Espanya, fa menys d’un any, el Nou Citroën Berlingo assumia el pes de continuar amb el lideratge dels seus antecessors en la categoria dels vehicles polivalents. 12 mesos després, pot dir “missió complerta”, amb més de 25.000 comandes i una quota de mercat del 24%. Un èxit que cada vegada va guanyant més adeptes: les vendes d’aquest model creixen a un ritme tres vegades més intens que el conjunt del seu segment: 3,6% enfront de 1,1%.

Nuevo Citroen Berlingo

Les persones que han triat el Nou Citroën Berlingo assumeixen plenament les possibilitats de personalització i les novetats tecnològiques d’aquest model. Per exemple, un 70% d’ells ha triat opcions de personalització a l’interior o l’exterior, mentre que un 45% s’ha decantat per l’acabat més alt, el Shine.

SERIE ESPECIAL NOU CITROËN BERLINGO100 ANYS

Per celebrar el seu centenari, la marca ha creat la sèrie especial Nou Citroën Berlingo 100 Anys, que destaca tant per la seva vocació lúdica com pel seu confort i el seu equipament tecnològic. Disponible en dues talles, compta amb els tocs aventurers de les barres de sostre i les llandes d’aliatge de 16 “Starlit. A més, es distingeix per detalls de color blanc en el contorn dels fars antiboira i els Airbump® de la part baixa de les portes.

Compta amb funcions d’ajuda a la conducció avançades com el navegador 3D Citroën Connect NAV, que ofereix informació sobre l’estat del trànsit i la climatologia en temps real, o el fre d’estacionament elèctric. A l’interior, el confort i la modularitat són protagonistes, amb múltiples espais per guardar-i el climatitzador automàtic bizona.

La sèrie especial Nou Citroën Berlingo 100 Anys permet gaudir de les prestacions de la eficients mecàniques dièsel BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S & S 6v i del motor gasolina PureTech 110 S & S 6v. Disponible des de 16.890 €.

Demana cita al nostre concessionari Citroen a Badalona i prova el nou Citroen Berlingo.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.