Nuevo Ford Focus

El nou Ford Focus és més esportiu, més espaiós, més intel·ligent, més segur, més confort, més tecnològic … una veritable obra d’art amb un nou disseny “human centric” dirigit a oferir una experiència de conducció inigualable. Així és el Nou Ford Focus.

Si has estat imaginant com seria el nou Ford Focus, segur que Ford ha superat, i amb escreix, les teves expectatives. S’acaba de presentar la seva evolució: un Ford Focus completament nou, sense rival dins del seu segment.

Després d’una col·laboració més propera que mai amb usuaris Ford, el Nou Ford Focus ha estat desenvolupat des de zero per oferir l’experiència de conductor i passatger més fiable, intuïtiva i satisfactòria de qualsevol model familiar de mig tan gran a Europa. El Nou Ford Focus és a més el primer vehicle a nivell mundial que es basa en la nova plataforma C2 de Ford, dissenyada per millorar la resposta en cas de col·lisió, oferir més espai interior sense afectar a l’exterior, i una aerodinàmica millorada per a una millor eficiència en el consum de combustible.

Nuevo Ford Focus

Nou Ford Focus Active

Ford presenta una nova filosofia de disseny “human centric” -centrat en l’ésser humà- que fusiona un disseny exterior emocional que reflecteix una silueta més esportiva i elegant, amb aerodinàmica líder en el seu segment. Aquesta filosofia s’estén a l’interior, que ofereix ara un entorn més acollidor, amb materials i acabats d’alta qualitat i una atmosfera més tranquil·la, alhora que és més espaiós.

La gamma del nou Ford Focus més gran que mai

El nou Ford Focus sortirà a la venda a finals d’aquest any amb una gamma de models més àmplia que mai, inclòs l’exclusiu Focus Vignale, el Focus ST-Line inspirat en Ford Performance, i el primer model crossover de la gamma, el Focus Active amb un estil resistent i una posició de conducció més alta. “L’oportunitat de construir un automòbil completament nou a partir d’un tros de paper no es presenta sovint. Ens vam posar mans a l’obra, per desenvolupar el millor automòbil familiar de mida mitjana que els diners pot comprar “, va dir Joe Bakaj, vicepresident de Desenvolupament de Producte de Ford Europa.

Nuevo Ford Focus

Nou Ford Focus ST Line

Nuevo Ford Focus

Nou Ford Focus Titanium

Nuevo Ford Focus

Nou Ford Focus Vignale

Estarà disponible amb una avançada gamma de motors de gasolina EcoBoost i dièsel EcoBlue, i una nova transmissió automàtica de 8 velocitats, així com amb una paleta de 13 colors exteriors.

La gamma més sofisticada i avançada de tecnologies d’assistència al conductor de Ford oferta fins ara a usuaris de la marca ha estat integrada de manera fluïda per permetre una experiència de conducció que redueix l’estrès, de manera que el nou Focus faci el dia a dia més fàcil:

  • Control de Creuer Adaptatiu, ara millorat amb Stop & Go.
  • Reconeixement de Senyals de Velocitat i de Centrat de Carril que ajudaran a gestionar el trànsit.
  • Sistema d’Il·luminació Frontal Adaptativa amb un nou sistema antienlluernament d’Il·luminació d’Corba Predictiva basada en senyals, que preajusta els patrons dels fars per oferir una millor visió en realitzar un seguiment dels sots a la carretera i, per primera vegada en el sector, dels senyals de trànsit.
  • Assistent d’Estacionament Actiu 2 que ara opera sobre la selecció de marxes, l’acceleració i el fre per permetre maniobres totalment automatitzades amb només prémer un botó.
  • La primera pantalla Head-up (HUD) de Ford a Europa, una pantalla de l’estil avió de combat que projecta informació davant del parabrises, facilitant l’observació de la carretera.
  • Assistent de maniobra evasiva, una tecnologia pionera en el segment que ajuda als conductors a maniobrar per esquivar vehicles aturats o que circulen a baixa velocitat per evitar col·lisions.

Innovacions sorprenents al servei de la teva comoditat

Però això no és tot si parlem de comoditat i tecnologies. Per exemple, una plataforma de càrrega sense fils permet que els dispositius compatibles es poden carregar sense esforç, col·locant-los en una catifa a la consola central, i acomiadant-se de l’embolic de cables USB al vehicle. Els dispositius mòbils poden romandre connectats al sistema d’entreteniment SYNC 3 via Bluetooth mentre es carreguen, per la qual cosa es poden controlar mitjançant simples ordres de veu o des de la pantalla tàctil de 8 polzades.

A més, la tecnologia de mòdem integrat FordPass Connect converteix el Focus en un punt d’accés Wi-Fi mòbil amb connectivitat per fins a 10 dispositius, ideal per transmetre música mitjançant el sistema de so premium B & O PLAY. FordPass Connect fins i tot permet als conductors, a través de l’aplicació mòbil FordPass, controlar remotament els nivells de combustible o descongelar l’automòbil sense necessitat que surtis de casa teva en els matins freds gràcies a l’arrencada remot.

Si vols saber més sobre el nou Ford Focus contacta amb el concessionari Ford de Badalona de la Ciutat del Motor i concerta cita prèvia.

 

 

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *