Campanya 360º de l’últim llançament de la marca, el Kia Niro 100% elèctric, que completa la gamma electrificada de la marca

Nou Kia e-Niro

Kia Motors Iberia, al costat de l’agència Innocean Worldwide Spain, llança avui la nova campanya del seu últim model, el revolucionari Kia e-Niro. Un vehicle que completa la gamma Kia Niro, on a més de les versions híbrida i híbrida endollable, ara també compta amb aquesta versió 100% elèctrica.

Com a ambaixador del nou cotxe elèctric de Kia, s’ha comptat amb la participació de la gran estrella del cinema mundial Robert De Niro. Donada la importància d’aquest llançament, la campanya necessitava comptar amb un element de notorietat clau com l’aportat per l’actor. De Niro presenta i exalça els atributs principals del model (100% elèctric i 485 km d’autonomia) i enalteix també la “coincidència” de cognoms.

La campanya gestada a les oficines centrals de Innocean, arrenca avui amb una gran presència en els mitjans.

 

Kia e-Niro

El nouvingut a la família Niro compta amb una autonomia de llarga distància, un sistema de propulsió zero emissions, i una funcionalitat i estil crossover. Aquest nou model, igual que tots els de la gamma Kia, està recolzat per la garantia de 7 anys o 150.000 km de Kia.

Descubreix el KIA NIRO

Si vols provar-lo contacta amb el nostre concessionari KIA a Badalona i demana cita prèvia.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *