Mercedes-Benz va presentar a la fira Auto Shanghái 2021 el seu nou EQB, un excepcional SUV compacte amb propulsió elèctrica integral que alberga ni més ni menys que fins a set places. El llançament a Europa està previst per a finals d’any.
A Europa, els clients podran triar entre tracció davantera o integral, i diferents nivells de potència que en alguns casos superaran els 200 kW. La capacitat de les bateries serà de 66,5 kWh, i està previst oferir més endavant una variant amb una autonomia especialment alta.
El carregador de bord, que converteix el corrent altern (CA) en corrent continu (CC), permet carregar la bateria del Mercedes-Benz EQB en instal·lacions domèstiques o estacions de càrrega públiques. La bateria es pot carregar amb una potència màxima de 100 kW. En aquest cas, el temps de càrrega és de més de 30 minuts per a un increment del 10 al 80%.

Fins a set places

L’habitacle espaiós i polivalent inclou una tercera fila opcional amb dos seients individuals addicionals on poden viatjar dues persones d’una estatura màxima d’1,65 metres.

El maleter és pla i també de gran amplitud, amb un volum de càrrega de 495 a 1.710 litres a la variant de cinc places i de 465 a 1.620 litres a la de set.

El tablero de instrumentos es de grandes dimensiones y se alarga por detrás del volante en el puesto de conducción widescreen.

El tauler d’instruments és de grans dimensions i s’allarga per darrere del volant al lloc de conducció widescreen.

Acabats retroil·luminats i elements decoratius de color or rosa delaten el caràcter elèctric del Mercedes-Benz EQB a l’interior.

Una conducció eficient i intel·ligent

L’assistent ECO integra les dades cartogràfics del sistema de navegació, el reconeixement de senyals de trànsit i la informació dels sensors del vehicle per oferir una estratègia d’eficiència optimitzada en funció de cada situació.

La navegació amb Electric Intelligence calcula la ruta més ràpida per arribar a la destinació, incloent les parades necessàries per recarregar. Té en compte per això factors com la topografia, les condicions meteorològiques o l’estat del trànsit.

Ajuda cooperativa al conductor

El Mercedes-Benz EQB cuenta con sistemas inteligentes de asistencia a la conducción como el detector activo de cambio de carril y el asistente de frenado activo.

El Mercedes-Benz EQB compta amb sistemes intel·ligents d’assistència a la conducció com el detector actiu de canvi de carril i l’assistent de frenada activa.

Algunes de les funcions ampliades són, per exemple, la funció de girar, la funció de corredor d’emergència, la funció d’advertència en sortir del vehicle si s’acosten ciclistes o altres vehicles i una advertència preventiva si es reconeixen persones a l’entorn d’un pas de vianants.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.