Nou Opel Corsa

És 100% elèctric, té una autonomia de 330 km i és capaç de recarregar el 80% de la seva bateria de 50 kWh en només 30 minuts
El motor elèctric produeix de 100 kW (136 cv), no contamina i disposa de forma instantània de més temps que un potent motor de gasolina
És el primer vehicle del seu segment en oferir un sistema d’il·luminació premium com l’Opel IntelliLux® LED

Aire de coupé, acceleracions de esportiu, tecnologia d’última generació i zero emissions. És la targeta de presentació de l’Opel Corsa-e, denominació adoptada per a la versió 100% elèctrica del nostre popular model, primer representant de la sisena generació d’aquest supervendes, el llançament es produirà a la tardor, però els comandes ja es podran fer en breus setmanes.

Nou Opel Corsa

Seguiran poc després les versions dotades amb mecàniques de gasolina i dièsel, que vindran a completar la gamma del Nova Generació Opel Corsa. Des que va ser presentat, el 1982, ja s’han venut més de 13,6 milions d’aquest popular model i és previsible que la nova generació tingui, almenys, la mateixa acceptació que els seus predecessors en l’exigent mercat europeu.

Acceleracions de esportiu

Nou Opel Corsa

I no és d’estranyar, perquè hem dotat a aquest vehicle amb tots els atributs que componen l’ADN d’Opel: dinamisme, seguretat, fiabilitat i innovació assequible. A més, hem embolicat tot això amb un irresistible embolcall, que confereix al cotxe una imatge moderna, exclusiva, elegant i atractiva.

Conscients de la creixent demanda de vehicles no contaminants, hem dotat a l’Opel Corsa-e d’un sistema de propulsió 100% elèctrica, alimentat per una bateria de 50 kWh, que lliura una potència de 136 cv (100 kW). Semblant cavalleria permet que el cotxe acceleri de 0 a 50 km / h en 2,8 segons i és capaç de passar de 0 a 100 km / h en 8,1 segons, unes xifres més pròpies d’un esportiu.

A més, el motor elèctric del Corsa-e ofereix de forma instantània un parell motor de 260 Nm, això vol dir que les seves recuperacions són més brillants que les d’un motor atmosfèric de gasolina de 2.500 centímetres cúbics.

Bateria garantitzada per 8 anys

Nou Opel Corsa

La bateria, que té una garantia de vuit anys, permet una autonomia de 330 quilòmetres (WLTP – xifra provisional). Això li proporciona al vehicle capacitat per circular en tràfic urbà durant tota una setmana sense necessitat de recàrrega. Però quan arriba el moment de fer el ‘ple’, el sistema de connexions del Corsa-e li permet reposar el 80% de l’energia emmagatzemable en tan sols 30 minuts en una presa ràpida.

Gràcies a l’app ‘myOpel‘ l’usuari del nou Corsa elèctric podrà comprovar en tot moment l’estat de càrrega de la bateria i planificar els temps de càrrega, ajustant els costos a les necessitats de cada un.

Línies esportives i bona habitabilitat

Nou Opel Corsa

En Opel mai oblidem que un dels principals atractius dels nostres vehicles és la seva esportivitat. Per això, a part de dotar el Corsa-e d’un elevat dinamisme, l’hem vestit amb unes línies molt actuals, plenes de fluïdesa, dinamisme i elegància. Així la sisena generació del Corsa té un innegable aire de coupé, gràcies a una línia del sostre més baixa que la de generacions anteriors. Això no afecta, però, a l’habitabilitat, ja que en el nostre nou cotxe continua havent espai per a cinc persones.

El conductor, per la seva banda, va situat 28 centímetres més baix que en el model precedent, el que li permet trobar més integrat en el vehicle. Sensació reforçada pel lloc de conducció completament digitalitzat, que ajuda a centrar-se plenament en la conducció.

A més, un cop al volant de l’Opel Corsa-e es poden triar entre tres maneres de conducció: Normal, Sport i Eco. En seleccionar Sport, es prima el dinamisme i la resposta del vehicle, el que es fa en un lleuger detriment de la autonomia. En optar per cotxe Eco, la resposta es torna menys radical i el vehicle modula la seva resposta per obtenir una durada òptima de la càrrega de la bateria.

Excel·lent connectivitat – interior cotxe

Nou Opel Corsa

La nova generació Opel Corsa-e també compta amb el sistema Multimèdia Navi, amb una pantalla tàctil a color de set polzades, que permet connectar els telèfons mòbils al vehicle per connectar el sistema d’àudio del vehicle a llocs de música en streaming.

Opcionalment es pot equipar a l’Corsa amb el molt més sofisticat Multimèdia Navi Pro, que disposa d’una pantalla tàctil, també de color, de 10 polzades. A més de les prestacions de la seva germana petita, ofereix navegació amb informació en temps real sobre l’estat del trànsit, connexió directa amb els serveis d’assistència en carretera i gestió de les trucades d’emergència.

Amb el proper llançament del Corsa-e, en Opel fem un pas decisiu en la marxa cap a l’electrificació de la nostra flota. Per 2024 tots els models del nostre catàleg disposaran d’una versió elèctrica. D’aquesta manera oferirem una resposta adequada a les futures demandes de mobilitat sostenible dels nostres clients, el que ens permetrà aconseguir una rendibilitat continuada i competir en tots els mercats.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.