Nou Peugeot 208

En un segment B que tendeix, cada vegada més, a la uniformització, en detriment de nocions com a plaer i joventut, la marca Peugeot es desmarca en triar la seducció presentant el Nou Peugeot 208.

Perquè la forma en què s’utilitza l’automòbil està en plena mutació i perquè la transició energètica suposa una oportunitat real, el Nou Peugeot 208 està disponible, des del seu llançament, amb tres tipus d’energia possibles: elèctrica, gasolina o dièsel. Triar una silueta no determina l’ús d’un automòbil ni l’energia amb la qual es mou.

Aquesta nova generació del Peugeot 208, perfectament integrada en l’estratègia de montée en gamme de la Marca Peugeot, destaca pel seu disseny afilat, que expressa joventut i energia.

Innovador pel seu estil distintiu, el Nou Peugeot 208 també marca nous referents amb la nova generació del Peugeot i-Cockpit®, que incorpora un quadre d’instruments elevat 3D i una gamma de funcions d’ajuda a la conducció sorgides de segments superiors.

Nuevo Peugeot 208

Nou Peugeot 208: #Futuristic & Young

El món canvia i el futur suscita noves preguntes. Els nous reptes exigeixen respostes adaptades als temps, tant en l’automòbil com en altres camps. Des de l’experiència dels seus 208 anys d’història, Peugeot s’endinsa amb serenitat i apostes concretes en l’era de la transició energètica proposant una visió excitant i segura del futur: #UNBORINGTHEFUTURE.

Com a nou element d’aquesta visió de futur, el Nou Peugeot 208 emfatitza la seva joventut comunicant energia, espontaneïtat i els valors de la Marca Peugeot: exigència, elegància i emoció. El seu estil atlètic evoca una esportivitat estimulant i alegre, pròpia d’un potencial prometedor. El seu disseny cuidat i de qualitat li confereix un caràcter d’alta gamma que s’inscriu perfectament en l’estratègia de la Marca Peugeot.

El Nou Peugeot 208 apareix al centre del segment B contribuint als factors que defineixen actualment l’èxit de la gamma Peugeot: afirmació a través del disseny i diferenciació per mitjà de les innovacions i la tecnologia.

Nuevo Peugeot 208

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.