Nuevo Peugeot 508

Nou Peugeot 508: la berlina radical

El Nou Peugeot 508 ja és aquí. Amb una nova arquitectura, baixa i compacta, un nou disseny exterior afilat i potent, un interior espectacular que incorpora una interpretació nova del Peugeot i-Cockpit®, el Nou Peugeot 508 promet sensacions intenses. El seu exemplar comportament en carretera, els seus nous motors, el seu ampli equipament tecnològic i el seu salt generacional en matèria de qualitat converteixen al Nou Peugeot 508 en el vaixell insígnia mundial de l’estratègia de la Marca.

Nuevo Peugeot 508

Després de l’èxit dels últims grans llançaments de Peugeot i ofensiva SUV, amb els Peugeot 2008, 3008 i 5008, la marca va enfocar la seva visió de la gran berlina Peugeot amb el mateix objectiu: revolucionar el mercat amb una oferta capaç de rivalitzar amb els millors. I, en el segment D, parlem dels millors fabricants mundials. Més que mai, el Nou Peugeot 508 s’imposa com l’expressió perfecta de l’ambició de Peugeot des de fa ja molts anys: convertir Peugeot en la millor marca generalista de gamma alta.

Nuevo Peugeot 508 - Nou Peugeot 508

Peugeot, que acaba de desvetllar el Nou Peugeot 508 al Saló de Ginebra, presenta, en primícia, una sèrie exclusiva de llançament amb un nombre limitat d’unitats: el Nou Peugeot 508 First Edition. Ja està a la venda en 12 països europeus. La seva reserva ja pot realitzar-se en línia i els primers lliuraments estan previstes a partir d’octubre de 2018. Pot contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de la nostra pàgina de contacte del concessionari Peugeot Badalona.

Nuevo Peugeot 508 - Nou Peugeot 508

La sèrie limitada Peugeot 508 First Edition està basada en l’acabat GT, representant la gamma més alta a la Marca de l’Lleó. Està disponible en dos colors: Dark Blue i Vermell Ultimate. El Peugeot 508 First Edition és una versió exclusiva de la nova berlina elegant i esportiva de la Marca, que destaca per la seva silueta baixa i dinàmica, el seu frontal agressiu i el seu estil robust i afilat.

Nuevo Peugeot 508 - Nou Peugeot 508

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *