Fabricat a Vigo, el Nou Peugeot Rifter arriba al mercat amb l’ambició de donar un nou sentit a la paraula “polivalència”. Si estèticament, comparteix l’esperit distintiu i d’alta gamma dels últims llançaments de la Marca, les seves prestacions el converteixen en el vehicle ideal per a enfrontar-se, amb solidesa, a l’aventura del dia a dia.

 

El Nou Peugeot Rifter destaca per la seva silueta innovadora, que assumeix elements de l’univers SUV conferint, tant en la versió de 5 Places Standard com a la Long de 7 Places, elegància i un estil robust, sense perdre una vocació aventurera que li permet sortir airós de qualsevol desafiament, tant a la jungla d’asfalt de dilluns a divendres com en la naturalesa els caps de setmana.

Nou Peugeot Rifter, des de 17.800 euros

Amb l’arribada del Peugeot Rifter al segment dels vehicles polivalents, la marca renova profundament la seva oferta apostant per una aliança perfecta entre la versatilitat que s’exigeix ​​a aquest tipus d’automòbils amb el plaer de conduir i la fiabilitat que s’esperen de Peugeot. El nou Peugeot Rifter i el seu aire de “aventurer elegant” expressa llibertat d’acció amb una forta personalitat.

El nou Peugeot Rifter presenta característiques estilístiques i funcionals pròpies de l’univers SUV, com distància a terra realçada, grans rodes, àmplies motllures a la part baixa de les portes, la carrosseria, els passos de roda i els para-xocs, carenats tant en el frontal com a la part del darrere.

Aquests elements contribueixen a realçar la seva personalitat, a més de guanyar en polivalència: caràcter compacte i dinàmic en ciutat i força i potència per a les escapades a l’aire lliure i els trajectes llargs.

L’optimització de les portes laterals lliscants permet accedir a bord d’una manera senzilla, gràcies a una obertura més àmplia.

 

El seu interior, és un compendi de modularitat i sentit pràctic. La seva excepcional volum de càrrega, que va des dels 775 litres sota safata de la versió 5 places als 4.000 litres sota sostre amb els seients abatuts en la versió llarga, pot aprofitar-se plenament i adaptar-se a qualsevol necessitat.

Al volant, el Nou Peugeot Rifter promet experiències de conducció intensa, gràcies una completa gamma de motors eficients i a la nova generació del Peugeot i-Cockpit®, porta d’entrada a les funcions d’ajuda a la conducció i les tecnologies de connectivitat més avançades. Tot està optimitzat per oferir el màxim plaer i concentració al conductor, tot això en un entorn que conjuga sentit pràctic i elegància.

Per saber més, pot consultar el nostre concessionari Peugeot a Badalona de Ciutat del Motor al polígon Les Guixeres.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *