Nuevo SEAT Arona - 1
  • El SEAT Arona destaca per les seves  dimensions compactes, el seu disseny exterior, el seu espaiós interior i les seves múltiples possibilitats de personalització.
  • El Red Dot Award és un dels guardons de disseny més prestigiosos del món, que reconeix la qualitat i la innovació
  • Aquest any, el guardó reconeix l’aspecte jove i el disseny aventurer i equilibrat del nou SUV urbà de SEAT
  • Ja s’han venut 25.000 unitats del Nou Arona, tot un èxit en vendesEl Nou SEAT

Arona, primer SUV urbà de SEAT, ha estat distingit amb el guardó “Best Product Design 2018” pel prestigiós concurs de disseny Red Dot Award, destacant el seu extraordinari disseny interior i exterior, fresc, dinàmic i atractiu, així com per les seves múltiples opcions de personalització.

Què és el Red Dot Award?

Des de 1954, el Red Dot Award s’ha consagrat com un dels concursos de disseny més prestigiosos del món i atorga un reconeixement internacional a la qualitat i a la innovació. La categoria *Product *Design és, a més, la més important de totes.

El jurat de Red Dot Award: Product Design està format per 40 experts en disseny de tot el món, amb el requisit de no haver treballat per a una empresa de fabricació industrial, ni participar en la votació d’aquells productes en els quals hagin estat involucrats.

Nuevo SEAT Arona

Característiques del Nou SEAT Arona

El Nou SEAT Arona destaca per les seves mesures compactes i un comportament especialment dinàmic per als desplaçaments en entorns urbans, en autopista o excursions campestres, amb un alt nivell tecnològic aplicat a la seguretat i facilitat d’ús, un notable confort i un ampli espai interior. Totes aquestes característiques queden emmarcades en el seu atractiu disseny, inconfundiblement SEAT.

«Estem encantats que el SEAT Arona hagi estat guardonat amb un dels premis de disseny més prestigiosos. Hem volgut donar-li un marcat caràcter de crossover per a la vida quotidiana, per a la jungla urbana», explica Alejandro Mesonero Romans, director de disseny de SEAT. «El Nou Arona és un nou exemple de disseny fresc, jove, funcional, aventurer i còmode».

L’empremta de SEAT és immediatament reconeixible en el Nou Arona pels seus fars triangulars LED, llums diürnes altament expressives. El frontal del cotxe segueix la mateixa estructura que el del Ateca, amb un aspecte tridimensional molt marcat sense resultar agressiu. A més, la placa de matrícula, instal·lada en la porta del maleter, aconsegueix un disseny de paraxocs més fluït, que aixeca el cotxe visualment. El sostre, a més de les barres, compta amb unes nervadures que recorden els codis estètics dels vehicles tot-terreny. Té molts aspectes en comú amb el nou llenguatge de disseny mostrat en els últims models de SEAT però, sens dubte, té la seva pròpia identitat. Això es confirma a l’interior, que destaca no solament per les seves proporcions horitzontals –que emfatitzen encara més la sensació d’espai a bord–, sinó també per una major sofisticació, amb especial cura en tots els detalls, per ressaltar la qualitat del Nou Seat Arona.

Així mateix, el concepte de “consola alta” subratlla la presència del sistema multimèdia i reforça la seguretat i l’ergonomia, ja que tots els elements estan orientats cap al lloc de conducció, de tal manera que el conductor amb prou feines ha d’apartar la vista en conduir, facilitant a més l’el seu ús de la seva tecnologia. Els seients, més confortables i envolupants, ofereixen gran seguretat i confort als passatgers. El Nou SEAT Arona ofereix una àmplia gamma de teixits, tons i colors exclusius, i el seu interior destaca així mateix pel seu ampli ventall de possibilitats de personalització de colors i acabats.

L’Arona brinda infinites opcions de personalització que respon a la marcada tendència dels clients cap a la individualització els seus vehicles. Cromàticament, el nou Seat Arona ofereix un disseny bicolor, diferenciant la part baixa de la carrosseria respecte al sostre i els pilars A i C. Aquests elements poden triar-se en gris, negre, taronja, o del mateix color que la carrosseria. En total, s’ofereixen 68 combinacions i en el pilar C destaca el gràfic en X, gravat per remarcar l’aspecte crossover de l’Arona. Si ben tots els models de la gamma SEAT tenen un caràcter dinàmic, versàtil, ampli, tecnològic i esportiu, l’Arona destaca també per saber adaptar-se a tot tipus d’usos.

El SEAT Arona, un SUV d’èxit en ventes

L’arribada del Nou Seat Arona als concessionaris està impulsant les vendes de SEAT. En poc més de tres mesos, la marca espanyola ha venut 25.000 unitats del nou SUV urbà. A la fi d’any, SEAT llançarà l’Arona TGI, que serà el primer *SUV del món equipat amb un motor híbrid de Gas Natural Comprimit i gasolina.

Si vols venir a veure’l en persona, contacta amb els nostre concessionari oficial Seat de Badalona.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.