Nou SUV Peugeot 2008

Per a tots aquells que estan disposats a reinterpretar el plaer de conduir, PEUGEOT desvetlla el nou SUV 2008.

Amb la seva oferta multi-energia permet triar entre tres tipus de motorització: elèctric, gasolina o dièsel, oferint sensacions extraordinàriament estimulants i eficients.

El nou PEUGEOT 2008 emergeix al cor del segment dels SUV compactes aportant la seva contribució a les característiques que han convertit en un èxit la gamma PEUGEOT: afirmació a través del disseny i diferenciació mitjançant les innovacions i la tecnologia.

 

Polivalència intuïtiva i confort

L’habitabilitat en les places del darrere, converteix el SUV PEUGEOT 2008 en un SUV especialment polivalent. La seva longitud de 4,30 m i la seva distància entre eixos de 2,60 m li confereixen així mateix un gran volum de maleter de 434 litres (normativa VDA V210), independentment del motor escollit, fins i tot en el cas del 100% elèctric. La modularitat està assegurada per la base del maleter en dues altures (segons versions) que ofereix un espai de càrrega pràcticament pla a l’abatre el respatller dels seients del darrere.

Nou SUV Peugeot 2008

Encara més tecnològic: el nou PEUGEOT i-Cockpit® 3D

El PEUGEOT i-Cockpit® es basa, com sempre, en els mateixos fonaments i proposa una ergonomia perfecta per mantenir els sentits desperts:

un volant compacte, per a una millor manejabilitat i un millor tacte,

una gran pantalla tàctil HD a l’abast de la mà i la vista,

i ara, a més, una innovadora instrumentació elevada 3D.

El Peugeot i-Cockpit ha generat unanimitat entre els clients de la marca i més de 5 milions d’PEUGEOT el equipen ja a tot el món. Ara, amb el SUV PEUGEOT 2008, coneixem una nova interpretació del mateix.

La informació està situada al camp de visió del conductor. Segons versions, la instrumentació PEUGEOT i-Cockpit® 3D la projecta com si es tractés d’un holograma. Les indicacions són dinàmiques i animades: es fan més grans en funció de la seva importància o del seu urgència amb una millora de la reactivitat de l’ordre de mig segon. Estrenat al nou PEUGEOT 208, el PEUGEOT i-Cockpit® 3D és una innovació real que suposa una primícia mundial en el segment. Millora la conducció en múltiples aspectes: eficàcia, facilitat de lectura i seguretat arriben a un nivell fins ara mai assolit.

La pantalla tàctil pot ser de fins a 10 polzades de diagonal segons versions i es gestiona mitjançant dreceres tàctils situats al costat de les Toggle Commutadors.

Nou SUV Peugeot 2008 - 5

 

Modern, connectat i tecnològic

Els equipaments i ajudes a la conducció, inèdits alguns i altres poc habituals en el segment, es prenen de models superiors i es presenten com a exemple del saber fer de la marca PEUGEOT. L’arsenal tecnològic desplegat és impressionant amb, entre altres elements:

 • Drive Assist, que obre la porta a una conducció semi-autònoma i que combina:
  • L’ajuda al manteniment actiu de carril associat al Lane Position Assist que permet triar la posició dins el propi carril.
  • El regulador de velocitat adaptatiu amb funció Stop & Go combinat amb la caixa automàtica EAT8.
 • Park Assist que acciona automàticament la direcció per entrar i sortir d’una plaça d’aparcament amb prou feines 60 cm de distància entre cotxes un cop estacionat,
 • renada automàtica d’emergència d’última generació que detecta així mateix a vianants i ciclistes, tant de dia com de nit, entre 5 i 140 km / h.,
 • Alerta activa de canvi involuntari de carril (o d’invasió del voral),
 • Detector de fatiga del conductor, que recomana fer una pausa quan sigui necessari,
 • Canvi automàtic de llums curtes a llargues que permet al conductor concentrar-se en el guiat del vehicle,
 • Reconeixement ampliat de senyals de trànsit (direcció prohibida, stop) amb advertència de velocitat màxima de la via,
 • Control d’angle mort,
 • Fre d’estacionament elèctric.

Nou SUV Peugeot 2008

El excitant plaer de la conducció Full Electric

L’electricitat sembla màgica i aquest primer SUV elèctric de PEUGEOT permet accedir a un univers nou de sensacions. Gràcies al seu sistema de propulsió 100% elèctric, el conductor gaudirà d’una agilitat i d’una resposta d’alt nivell embolicat en un silenci de funcionament absolut i sense cap tipus de vibracions. Aquest plaer s’acompanya de la llibertat per circular en ciutat fins i tot en aquelles ‘Green Zones’ amb circulació restringida.

El motor, amb una potència de 100 kW (136 CV) i un parell de 260 Nm disponibles immediatament, assegura un gran confort d’ús en totes les circumstàncies quotidianes. La bateria de gran capacitat de 50kWh assegura una autonomia que pot arribar als 310 km segons la nova norma WLTP. Aquesta bateria té una garantia de 8 anys o 160.000 km per al 70% de la seva capacitat de càrrega.

Molt didàctica, la presentació dels fluxos d’energia a la pantalla central i en la instrumentació del PEUGEOT i- Cockpit® 3D permeten entendre fàcilment i de manera intuïtiva la manera de funcionament del sistema de propulsió.

Nou SUV Peugeot 2008

Dos intuïtius maneres de recuperació d’energia en les frenades estan disponibles i són accessibles directament des de la palanca de canvi:

 • Drive (“D”), amb recuperació estàndard per a una conducció similar a la d’un vehicle de gasolina o dièsel
 • Brake (“B”), amb una recuperació que permet desacceleracions des del moment en què s’aixeca el peu de l’accelerador

Triar la versió elèctrica no té incidència en les prestacions del SUV PEUGEOT 2008, ja que les bateries estan situades de manera òptima en el xassís. Això permet garantir una habitabilitat i un volum de maleter idèntics als de les versions tèrmiques.

Característica imprescindible en qualsevol model de la marca PEUGEOT, el comportament dinàmic del nou SUV PEUGEOT e-2008 ha estat objecte d’una posada a punt especial que procura un dinamisme i un plaer de conducció comparable als de les versions gasolina i dièsel. Els eixos rodants han estat adaptats en conseqüència i el repartiment de pesos és òptim.

Els temps de recàrrega depenen de les potències disponibles:

 • 16 hores per a una recàrrega completa en una presa Green Up ™ Legrand® amb el cable de recàrrega de sèrie,
 • Entre 5h 15 ‘i 8 hores per a una càrrega completa amb un WallBox (trifase de 11 kW o monofase de 7,4 kW),
 • 30 minuts per recarregar el 80% de la bateria en carregadors públics de 100 kW, ja que la regulació tèrmica de la bateria permet la utilització d’aquest tipus de carregadors.

La producció es realitzarà a la planta de Vigo per a Europa, i es comercialitzarà a finals de 2019. Contacta amb el concessionari Peugeot a Badalona per estar informat.

 

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published.