Nou-Toyota-AYGO-2018-4

Nou-Toyota-AYGO-2018-1

El nou Toyota AYGO es presentarà a escala mundial en el Saló de l’Automòbil de Ginebra 2018. Potenciant l’ADN únic del model, els dissenyadors i enginyers de Toyota no només han reforçat la imatge juvenil i inconfusible del AYGO, sinó que també han millorat les seves característiques de maneig per a gaudir encara més conduint-lo.

Nou-Toyota-AYGO-2018-2

 

Imatge juvenil inconfusible

El nou AYGO conserva l’emblemàtica “X” frontal, però deixa de ser un gràfic de dues dimensions per esdevenir un element estructural tridimensional molt més potent.

El nou i inconfusible disseny frontal incorpora uns grups òptims redissenyats basats en la filosofia “keen look”, amb llums de circulació diürna -DRL, Daytime Running Lights-, que reforcen encara més la cridanera imatge del AYGO a primera vista. La secció inferior s’enquadra la graella frontal i subratlla la fermesa del AYGO i l’agilitat inherent a un vehicle compacte.

De perfil, el frontal més tridimensional es combina amb les lents exteriors de nou disseny dels grups òptics del darrere per connectar visualment el frontal i la part posterior del vehicle, i donar així la impressió d’un moviment cap endavant i un major dinamisme.

Al darrere, les noves guies lluminoses DRL LED confereixen al AYGO una imatge sofisticada i permeten reconèixer el model a l’instant. La signatura lluminosa única crea la percepció d’un habitacle compacte per sobre de la zona inferior del para-xocs, més ampla, per emfatitzar així l’amplitud de la part posterior i l’estabilitat del vehicle.

Nou-Toyota-AYGO-2018-3               Nou-Toyota-AYGO-2018-4

 

Acabats a mida per a tots els gustos

Els acabats del nou AYGO satisfaran els gustos i necessitats de diferents clients. El nou AYGO s’articula al voltant del “x-play”, que és la base per a totes les opcions de personalització, perquè els clients adaptin la seva vehicle a la mesura del seu gust personal. El nou acabat superior x-clusiv part de les especificacions de sèrie del x-play i li afegeix una característica pintura bitò en una selecció de tres colors.

D’altra banda, dos models d’edició especial, x-citi i x-em, actualitzaran periòdicament la gamma AYGO. x-citi és el membre més extravertit de la família AYGO, gràcies a un exclusiu color exterior magenta a acabat bitò, llantes d’aliatge negres exclusives de 15 “, tapisseria Manhattan en els seients, insercions de color a joc amb la carrosseria en les reixetes de ventilació i la palanca de canvi i contorn negre piano del quadre de comandaments i la palanca de canvi.

L’impactant exterior cien es combina amb l’ornamentació negra dels fars frontals, adhesius exteriors, llantes d’aliatge exclusives de 15 “i 10 ràdios, tapisseria parcial en cuir i elements interiors a joc amb la carrosseria.

Vine al concessionari Toyota de Badalona a provar-lo! T’esperem.

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *