Nuevo VW T-Cross

La T-Cross amplia l’oferta SUV de Volkswagen per sota de la T-Roc
L’innovador i espaiós habitacle ofereix la màxima flexibilitat
Gràcies a la plataforma MQB, ofereix una gamma de sistemes d’assistència habituals en cotxes de segments superiors

Wolfsburg – Amb el T-Cross Volkswagen està preparat per llançar un nou format SUV. El prototip, presentat al Saló de l’Automòbil de Ginebra de 2016, va causar gran expectació i la seva versió per a la producció en sèrie ja està preparada per iniciar la seva fabricació. Amb el T-Cross, Volkswagen amplia la seva gamma SUV introduint un model més petit. “Im am more than one thing” és el ‘claim’ de presentació de la T-Cross. Així, “more” es refereix al fet que ofereix més, però sense costar més. L’estrena mundial de la T-Cross tindrà lloc a la tardor. Fins llavors, Volkswagen farà més suportable l’espera amb un primer cop d’ull al futur SUV de la categoria de cotxes petits.

A partir d’ara, T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace i Touareg seran els cinc SUV de la marca a Europa. En el cas de la T-Cross, també enriquirà la gamma SUV a la Xina i Sud-amèrica. Amb una longitud de 4.107 mm de llarg, la T-Cross presenta una imatge carismàtica, compta amb tracció davantera, ofereix un concepte funcional i es pot personalitzar al màxim. Encara que en la ciutat se sent com a casa, està preparat per a tot tipus d’aventures fora d’ella.

La plataforma modular transversal (MQB) crea un espai sorprenent. Per exemple, el seient del darrere pot ajustar longitudinalment per obtenir més espai per als genolls o per l’equipatge. La influència positiva de la plataforma modular transversal incideix en totes les àrees. Amb això, la T-Cross arribarà al mercat com un dels vehicles més segurs de la seva categoria, amb la garantia d’uns excel·lents resultats en les proves de col·lisió i un gran nombre de sistemes d’assistència a la conducció. Inclou de sèrie el “Front Assist” (sistema de monitorització de l’entorn) i el “Lane Assist” (sistema de manteniment de carril). Com diu el ‘claim’ de la T-Cross: “I am more than one thing”.
Jürgen Stackmann, director de Vendes i Màrqueting, i Klaus Bischoff, director de Disseny de la marca Volkswagen, parlen sobre el nou T-Cross:

0 comentaris

Deixa un comentari

Participa i deixa el teu comentari

Deixa una comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *